Presenter din blogg!

Her kan du skrive en kort presentasjon av din egen blogg, og legge igjen link!

75 svar til Presenter din blogg!

 1. Catrine sier:

  http://lavkarbolchf.blogspot.com/

  Forsøker å samle litt medisinsk informasjon, men legger også ut noen oppskrifter og ellers betrakninger rundt lavkarbo og litt trening.

 2. http://www.livsstrategi.org

  En blogg om livet mitt som kvinne, mor, coach, livsveileder, formidler og gründer. Først og fremst en side med fokus på selvutvikling og den psykologiske biten av den, men det er også masse annet både lett å dypt som allerede finnes blant over 300 innlegg og enda mer kommer. Titt gjerne innom!! 🙂

  Hilsen Tone på LIVSSTRATEGI

 3. Helene sier:

  http://matibergen.wordpress.com

  Jeg har bloggen food is my religion! som hovedsakelig handler om mat og kosthold. Oppskriftene er varierte og viktige kjennetegn er at de er allergivennlige, sukkerfrie, lavkarbo, vegetariske eller veganske, uten kunstige tilsetningsstoffer, samt at jeg bruker en del supermat. Jeg har også en del restaurantanmeldelser, ulike tips, samt litt om urtemedisin 🙂

 4. Linn sier:

  http://linn-sin-verden.blogspot.com/

  En blogg om naturlig kjernesund mat, trening, og hverdagen til bloggersken selv. På bloggen vil du finne inspirasjon, oppskrifter med lite karbohydrater og mye godsaker. Ta gjerne en titt! 🙂

 5. Bente Marie sier:

  Hei! På bloggen Knapper & Glansbilder har jeg fått en god samling oppskrifter, alle er lavkarbo, men jeg syns ikke man skal henge seg så mye opp i det. Her fins det noe for alle! 🙂 Har med litt om andres erfaring med lavkarbo, en del artikler og informasjon om lavkarbo, og litt om min egen hverdag. Velkommen! 🙂

  http://www.knapperglansbilder.blogspot.com

 6. Marlene sier:

  Nybegynner på matbloggingen, og nybegynner i lavkarboverden.Har du lyst å følge meg så stikk gjerne innom http://www.paakjokkenetmitt.blogspot.com 🙂

 7. evaisabella sier:

  Hei

  Jeg skriver om hverdagen min, kosthold og glede.

  Bloggen heter gledeihverdagen.wordpress.com.

  Ta en titt da vel.

 8. myfunnydays sier:

  Min blogg heter myfunnydays.wordpress.no .
  Her blogger jeg om stort sett det positive i hverdagen min, lavkarbokosthold og litt interesser som trening, håndarbeid og helse.
  Blir veldig glad for besøk.

  Velkommen skal du være 🙂

 9. Min blogg heter «Min lavkarboverden», hvor jeg poster lavkarbo/ lchf oppskrifter for enhver smak! Jeg poster også litt tips/ anbefalinger innimellom, men det er hovedsaklig en oppskriftsblogg! Ta gjerne en titt, du er hjertelig velkommen 🙂 http://lavkarboverden.blogg.no/

 10. http://www.annettehelene.blogg.no skriver om trening og lchf kosthold 🙂 noe som har gitt meg livet tilbake, og ikke minst gjort så jeg har blitt kvitt alle mine plager 🙂 håper dere vil følge meg og min vei, og kom gjerne med tips til hva dere vil lese mer om 🙂

 11. http://www.kingsprincess.blogg.no
  Jeg skriver om mitt forhold til trening og kosthold. Om fremgangen jeg har som Princess (de kaller meg det) på Kings Gym i ghetto-London. Og ettersom jeg er glad i å lage mat deler jeg også oppskiftene jeg finner på mens jeg leker meg på kjøkkenet. 🙂

 12. Lenas lavkarbo
  http://lenadesign.net/lavkarbo/

  Dette er min lavkarboblogg om livet på lavkarbo. Bloggen heter «Lenas lavkarbo». Her finner du masse oppskrifter, bilder, informasjon og masse tips jeg har fra min egen erfaring. Jeg elsker å lage mat og så ta bilder steg for steg og dele dette videre. Ta gjerne en titt og kommenter om du vil 🙂

  Du finner meg også på Facebook:
  http://www.facebook.com/pages/Lenas-lavkarbo/276116595751351?sk=wall

 13. Skriver om hvordan ei jente som er over gjennosmtnittet glad i styrketrening og havregrøt fremdeles kan drive med sin lidenskap etter å ha fått diagnosen ME- utmattelsesyndrom. Har et merkelig kosthold grunnet sykdommen hvor oppskrifter blir lagt ut på nettet. Prøver også fortvilt å avlive myter innen trening! Det er med andre ord en blogg med mye svette, pumping og sjokoladespising- innimellom all sovinga.

  http://kesialuise.blogg.no

 14. petter sier:

  Hei
  Her kan du følge hva jeg spiser. Hvert måltid får karakter.
  Jeg spiser det jeg har lyst på.
  http://petterspiser.blogspot.com/

 15. Ingvild sier:

  Jeg er en 24 år gammel student, med stor litenskap for mat=)! Jeg går også på lavkarbo, så alle oppskriftene jeg legger ut er basert på dette kostholdet:) Ellers blogger jeg litt om livet ellers, i Norges studentby: Trondheim:)

  Min blogg:
  http://dalehaugen.blogg.no

 16. levtil100 sier:

  På levtil100.no får du daglige oppdateringer innen kosthold og trening. Lavkarbo, glutenfritt, melkefritt, supermat, yoga, trening, mental helse, livsstil.

 17. http://www.sundaybrunchcooking.com er en side som har utgansgpunkt i steinalderkost og lavkarbo og det legges vekt på det å nyte maten (gjerne i felleskap!)

  Bloggen oppdateres stadig med nye oppskrifter til middag, bakeverk, dressinger og sauser. Noen oppskrifter er inspirert av tradisjonelle oppskrifter som endres på, andre er inspirert fra lignende blogger – og noen kommer rett fra hjertet.
  Teksten er på engelsk men måleenhetene er på norsk.

  Silje

 18. viblan sier:

  Hei Cecilie!

  Har fulgt bloggen din en god stund, her er det alltid inspirasjon å hente. Kjempegøy å se deg på God Morgen Norge, forresten!:-)

  Jeg har vært lavkarbo’er i noen år og bloggen min har fulgt min vei gjennom utforskning av raw food, lavkarbo, kjernesunn, ekte mat og til slutt en salig blanding av det hele. Som småbarnsmamma er hovedfokuset mitt nå småbarnskost, samt kost for gravide. Ellers litt om hverdagen generelt!

  Velkommen innom skattekammeret mitt!:-)

  http://www.viblans.blogspot.com

 19. Jeg er å finne på Facebook: Helsekosten Albir er siden min, og jeg legger ofte inn oppskrifter som er basert på lavkarbo og supermat!

 20. gladerebarn sier:

  Hei Cecilie!
  Så fin blogg du har. Den skal jeg følge med på fremover! Selv blogger jeg om hjemmelaget mat til barn, og når først hovedsaklig til baby. Måtte være detektiv da jeg bestemte meg for at nr 3 bare skulle serveres hjemmelaget mat. Ingen ferdig grøt eller middagsglass fra butikken. Det er ikke veldig mye litteratur om emnet i Norge, men etterhvert har jeg funnet noe flotte inspirasjonskilder. Siden jeg har lært en hel masse, ble resultatet en blogg jeg håper kan inspirere andre småbarnsmødre. Som ønsker å servere sunn mat til sine barn!
  Hilsen Kristine

 21. Poltri sier:

  Jeg skriver blogg om coaching, psykologi, mat, supermat, trening, glede og inspirasjon. Bloggen min handler om alt som tar deg videre. Jeg har selv måttet jobbe mye med meg selv og synes det er fantastisk og kunne skrive om dette. Jeg er oppriktig glad i historier og skriver blogg mye på grunn av skrivingens skyld. Det blir en del skråblikk på livet og hverdagen.
  Hilsen Poltri

  http://livsdesign.wordpress.com/

 22. Hej med jer!
  Jeg har en dansk low carb blog og elsker skønne madblogs med fine billeder. Der findes endnu ikke så mange low carb blogs i Danmark som i Norge og Sverige, men så er det jo dejligt at vi kan forstå hinanden. Kig forbi 🙂
  Kærlig hilsen
  Madame Velbekoms aka. Anna

  http://velbekoms.blogspot.com/

 23. Come Clean handler om positive livsstilsendringer med fokus vegansk kosthold og rene, økologiske skjønnhetsprodukter. Produktomtaler, naturlige skjønnhets- og kostholdstips, give-aways, oppskrifter og mye mer. Jeg viser deg veien til en grønnere, gladere og sunnere hverdag!
  Velkommen ♥
  Birgitte,
  http://www.comeclean.no

 24. Blogger om lavkarbo og andre ting. Velkommen til Sukkerspinnengelen ! 🙂 http://sirislchf.blogspot.com/

 25. Nanna-Lill sier:

  Hei,

  Jeg har en nyopprettet blogg med Lavkarbomaten jeg lager. Legger fortløpende ut oppskrifter til inspirasjon for andre og for at jeg selv får en oppskriftsbok:)) kom gjerne innom å ta en titt på

  Lavkarbomat.blogspot.com

 26. Nacurious sier:

  http://flamesplash.wordpress.com/
  …om du skulle trenge noen minutters pause fra matlaging, og heller lese litt? Intet toppnivå når det gjelder skriving, men ei heller helt nybegynnerisk. En historie utenom det vanlige i allefall. 😉

 27. http://lavkarbohverdag.com/
  Hanne og Karis lavkarbohverdag blogger mest om hverdagsmaten og av og til om desserter og kaker. Vi legger vekt på at det skal være mat som er enkel og lage, og de fleste rettene kan fullføres på under 30 minutter.

  Vi har også en egen nettbutikk der du kan kjøpe noen av de ingrediensene som kan være kjekke å ha når du skal leve lavkarbo.

 28. http://camillacelinafuglesang.blogspot.com
  Bloggen inneholder for det meste lavkarbo oppskrifter med bilder 😉

 29. Caroline sier:

  Jeg skriver en blogg sammen med en ernæringsfysiolog og en coach, og er selv utdannet innen medisin og ernæring. Vi skriver om alt om helse men har stor fokus på supermat og riktig livsstil.
  Vi fokuserer ikke på dietter, men et redusert karbohydratkosthold, og det å kunne leve optimalt på den beste maten vi får fra jorden vår:)

  Ta en titt da vel!

 30. Ziltoidia sier:

  Min personlige kokebok:
  http://goodshiplollypoop.blogspot.com
  …fant ut at det var greiest å ha den på nett. 😛

 31. Tone Rise sier:

  Hei! Jeg har bloggen Bitchakademiet der jeg skriver mest om mat, kosthold og selvutvikling – pluss litt om språk og om journalistyrket. Små humørpiller er også en viktig del av bloggen, for det trenger vi innimellom.

  http://bitchakademiet.blogg.no/?c=1327142299

 32. Tove sier:

  Kjempeflott blog du har! Leser den jevnlig, og finner kjempemye inspirasjon.
  Jeg er en aktiv tobarnsmor på 37 år, som er opptatt av mat og kosthold.
  «Mat for sjelen» er en blog som hovedsaklig kommer til å handle om lavkarbomat/lchf, kosthold og livsstil.
  http://sjelemat.blogspot.com/

  Etter å ha gjennomgått full kreftbehandling i 2009, med operasjoner, cellegift og stråling følte jeg at kroppen var fullstendig utkjørt.
  Etter å ha lest en del om kosthold og livsstil bestemte jeg meg for å førsøke å spise mindre karbohydrater. Ikke for å gå ned i vekt – heller tvert om – men for å få kroppen i balanse igjen. Effekten var umiddelbar! Etter en måneds tid med lavkarbo kost hadde jeg betraktelig mer energi og overskudd. Som mamma til to søte, små aktive jenter på 8 og 11 år var dette fantastisk!

  Jeg har nå spist lavkarbo/lchf kost i ca 1 år, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått et nytt liv!
  Energi og overskudd er på topp, og jeg føler virkelig at kroppen min liker dette 🙂
  Jeg er opptatt av at maten skal være ekte og uten tilsetningsstoffer, så jeg lager det meste fra grunnen.

  Håper du liker bloggen, og finner litt inspirasjon. Kom gjerne med komentarer!

 33. Hei kjære inspirasjonskvinne!

  Jeg heter Melissa og har bloggen http://helsekosten.blogspot.com/ som er mest om min helsekostbutikk som jeg driver i Spania, men også litt om meg selv og min familie hvor jeg deler oppskrifter og litt tankespinn.

  Jeg blir inspirert av bloggere som finner på oppskrifter selv, prøver seg frem og ikke minst, bruker supermat og rå mat.

  http://helsekosten.blogspot.com/

  Ta gjerne en titt hos meg!

 34. Inger Lise sier:

  Hobby blogg og litt lavkarbo oppskrifter;-)

 35. Marianne sier:

  Jeg studerer ernæringsterapi og presenterer en del av det vi lærer på studiet på bloggen min. I tillegg legger jeg ut enkle, gode og sunne oppskrifter inspirert av et steinalderkosthold.

  Psykologi og mat henger sammen, både den ene og den andre veien. Mat vi spiser påvirker psyken vår, og motsatt påvirker psyken næringsopptaket. Dette er ting jeg skriver om.

  Jeg holder kostholdskurs og driver med individuell kostholdsveiledning.

  Titt innom bloggen min http://www.spislykkemat.wordpress.com

  Marianne:)

 36. May Catherin sier:

  Hei

  Min livsstilsblogg finner du på:
  http://maycaslivsstilsblogg.blogspot.com/

  Jeg blogger om min hverdag på lavkarbo og prosjektet om å gå ned ca 50 kg, holde vekten nede og å være lykkelig i egen kropp og komfortabel med egen livsstil. er fortsatt på utprøvingsstadiet når det gjelder bloggen og planen er etterhvert å legge ut mer oppskrifter og tanker rundt livsstilsprosjektet.

  Jeg er kjempeglad om noen titter innom og gjerne legger igjen en kommentar. 🙂

 37. Louise sier:

  Hei Cecilie og andre som leser dette!! Jeg er bloggeren lulusrom.blogspot.com, som skriver om fri for melk og gluten. Mitt egentlige navn er Louise, 33 år  og jeg er evig optimist!!

  Jeg har nettopp begynt prosessen med å bli melke- og glutenfri. Det er denne prosessen jeg vil dele på godt og vondt. Bloggens tema er som nevnt: fri for melk og gluten. Etter en lengre periode med sykdom, har jeg endelig fått «given» til å gjøre noe med det.

  I lulus rom skal jeg dele ideer, tips, erfaringer, oppskrifter, sundt og godt og mye, mye mer!
  Bli med å gå denne veien med meg!

  Jeg er ganske fersk på «bloggmarkedet», ja, faktisk helt på nybegynnerstadiet. Jeg har en god stund fulgt og lest blogger og har lenge hatt et ønske om å lage en selv. Endelig har jeg tatt beslutningen og bestemt meg for å hive meg i det.

  Bloggverdenen er jo en helt fantastisk måte å dele menneskeligheter på og flere av bloggene imponerer meg med høyt faglig innhold, godt språk, flotte bilder og tiltrekkende utforminger. (Denne kategorien kommer du under, Cecilie!!) Flere gir mye av seg selv og legger virkelig et stort stykke arbeid i det de gjør, som samtidig kommer så mange mennesker til gode. Nå har jeg også lyst å bli en del av dette!!!

  Blir veldig glad om du eller noen andre tar turen innom min blogg som er:
  lulusrom.blogspot.com

 38. lilja sier:

  http://www.littlebig.blogg.no
  jeg skriver om livet mitt som psykisk syk
  værdagsting
  mote
  anbefalinger
  og om supermat

 39. utenglorie sier:

  Hei!

  Min blogg handler om alle livets gleder, den handler om det å være singel, det å ikke være singel, det å leve, det å gjøre morsome ting – den er ukomplisert og ment for å få frem det berømte smilet.
  Kan ikke bare spise sunt hele tiden, må gjøre noe mellom måltidene!

  http://utenglorie.wordpress.com/

  Gleder meg til besøk!! 🙂

 40. Kristine sier:

  Dette er ikke min blogg, men jeg syntes den var så flott (og minner meg litt om din, i hvert fall i matveien) at jeg ville dele den med deg =)

  http://www.alldayidreamaboutfood.com

 41. Veronica sier:

  Hei

  Jeg er nybegynner i matblogging. Har nettopp begynt å legge ut lavkarbo-oppskriftene jeg bruker mest, for å få samlet dem på et sted.

  http://karbomonster.blogspot.com/

 42. Hanne Beate sier:

  Hei!

  Jeg har nettopp begynt å blogge, og det er i hovedsak om mine hverdager som krosnisk syk. Jeg har diagnosen Ulcerøs kolitt, en fordøyelses/tarm-sykdom hvor tykktarmen tii tider er betent. Jeg begynte å blogge i februar da sykdommen blusset opp rett etter nyttår, og det var godt å skrive ned og få ut tanker rundt det. Samtidig har kosthold mye å si for meg med denne sykdommen. Begynte på lavkarbo høsten 2010 og ble bedre i magen av det så jeg har fortsatt på det. Jeg er veldig interessert i matlaging og baking, så jeg kommer nok etterhvert til å legge ut litt oppskrifter tenker jeg.
  Ta gjerne en titt 🙂

  http://hannebeates.blogg.no/

 43. Eva sier:

  Hej 🙂

  Jeg blogger om lidt af hvert – kreativitet, livet med børn og ikke mindst kost! Det er vigtigt for mig, at vi spiser godt og sundt og det betyder så lidt sukker som muligt. Jeg har mange opskrifter på sunde og gode sager – kig endelig forbi 🙂

  http://www.louley.blogspot.com

 44. Åh, så fint med en sånn plass for presentasjon.
  Jeg er http://fratjukktilsmukk.com

  En jente på 26 år, som har gått ned 26 kg med moderat lavkarbo, i løpet av de siste 2.5 årene. (Slow and steady win the race osv..) Skriver om forskjellig, mye trening, mat, tanker og følelser rundt det å slanke seg, hverdagen og livet generellt.

 45. Tatjana sier:

  http://tatjanasmad.blogspot.com/
  Dansk blog med masser af inspiration og lækre opskrifter til både palæo og LCHF. Den er helt ny, men der kommer hele tiden mere til 🙂

 46. Siv sier:

  Bloggen min handler om trening, kost og helse. Jeg har stor tro på at hva vi spiser, og at vi er i aktivitet har alt og si for helsa vår. Jeg er personlig trener og kostveileder. På bloggen min legger jeg ut oppskrifter ( lavkarbo ), treningstips og diverse andre helserelaterte ting.:-))

 47. Sara sier:

  Jeg blogger kun om paleo, altså steinaldermat. Paleo er ikke nødvendigvis lavkarbo, men fokuserer på å spise ren, ekte mat (ikke erstatningsvarer med lavere karbohydratinnhold). Paleo gir økt og jevn energi, man blir slankere og de aller fleste opplever å bli kvitt livstilsrelaterte helseplager. Også er det veldig mye god mat man kan lage 🙂
  http://www.paleoliv.wordpress.com

 48. jegerjulie sier:

  Hei Jeg er Julie og har Down syndrome, og jeg og mamma har laget en blogg om meg og min kjekke hverdag, – men min storesøster på 13 år har nettopp fått diabetes, – og derfor hadde jeg lyst å si at vi har hentet mye inspirasjon her 🙂
  http://www.jegerjulie.wordpress.com

 49. friskliv sier:

  Hei:)
  Jeg har laget en ny blogg: http://www.friskliv.wordpress.com
  Den handler om mat og min nye bachelorgrad i friskliv og lokalt folkehelsearbeid som jeg skal starte på til høsten.
  Ta gjerne en titt:)

 50. Line Nielsen sier:

  http://www.lidtafline.blogspot.com

  Jeg har nyligt startet en dansk blog om lchf/lavkarbo. Finder meget inspiration bla. på dette site, men også andre norske, svenske og engelske sider. Er ganske ny i livstilen, men er vældig fornøjet!
  Tak for al inspiration derude!

 51. Hilde H E sier:

  Hallo! På bloggen min http://hildesprosjekter.wordpress.com/ poster jeg ting fra hverdagen min. Dagene mine fylles blant annet av trening, lchf-mat, gårdsaktiviteter, hund, foto og strikking.

 52. kreativglede sier:

  Enkelte personer i høye posisjoner har omtalt lavkarbo som uetisk …jeg er uenig! Det som imidlertid kommer under den kategorien er vår bruk og kast mentalitet. Jeg har tatt et oppgjør med egen praksis, prøver å slanke familiens månedlige matbudsjett, samtidig som jeg forsøker å kutte på mat som av den ene eller andre grunnen går i komposten. Jeg elsker god og naturlig/ren mat – prøver å tenke GI, men er nok alt for glad i både brød og sirup. Å ha et bevisst forhold til hva en spiser, det være seg lavkarbo eller fettredusert, mener jeg er et godt utgangspunkt for å påvirke egen helse i positiv retning. Ta gjerne turen innom: http://kreativglede.wordpress.com/

 53. Jeg har to blogger!
  Den ene skriver jeg om hverdagslige ting, en del innkjøp, giweaways og matoppskrifter
  http://ingermarieholmsen.com/

  Den andre skriver jeg mest om livet med ME og Fibromyalgi, også en del om et nytt vitamin/mineral pulver jeg tar som gjør underverker!
  http://holmsenblogg.wordpress.com/

 54. Dorte sier:

  Wellorama.com er en dansk side, hvor vi sælger og skriver om helsekost, økologi, sund mad og meget andet. Man kan købe ca. 10.000 forskellige produkter til rigtig gode priser og få sendt til hele norden.

 55. senoritaene sier:

  https://senoritaene.wordpress.com/

  En blogg om livets gleder og utfordringer. Deler en god del oppskrifter.

 56. Heisann! Bloggen min handler om mitt mammaliv i Berlin. Mye om sunn mat, hverdag, foto, graviditet og barn. Mannen og jeg spiser lavkarbo, og jeg elsker å dele oppskrifter på bloggen når jeg har hatt suksess på kjøkkenet. Jeg er gravid og dette er mitt andre Lavkarbosvangerskap og jeg føler meg kjempebra og formen er på TOPP!!

 57. lavkarbopappa sier:

  Jeg er en vanlig medisinstudent og lavkarbopappa. Jeg har en seks måneder gammel datter og hun skal begynne å spise lavkarbomat. Dette er noe som vi må prøve oss litt frem på da det er lite informasjon for babyLCHF, så her kommer våre erfaringer og forsøk.

 58. ~¤Maja Kristine¤~ sier:

  Jeg heter Maja kristine Berggren og har bloggen http//:www.majakristine.com.

  Jeg skriver om lavkarbomat og veien til en slankere kropp. Har og innspill av interiør, mote osv:)

  Boka di er kjempeflott:)

 59. Camilla sier:

  Hei Cecilie! Har fulgt bloggen din i et par år nå, og vil gjerne benytte anledningen til å takke for en utrolig inspirerende og flott blogg! Etter å ha lagt om kostholdet til LCHF først, og senere til steinalderkosthold, har jeg omsider funnet mot til å starte min egen blogg: http://www.rivjernet.com.
  Jeg legger ut oppskrifter, og etterhvert også andre ting som dreier seg om paleolivsstilen. Et godt liv er mer enn bare mat, det er også viktig med søvn, lek, hvile, ikke stresse, bevege seg osv.
  Blir glad om du tar en titt:)

 60. mereteberger sier:

  Hei! Jeg heter Merete Berger og jeg har fulgt bloggen din et års tid, veldig bra og inspirerende! Jeg startet bloggen http://matsommedisin.wordpress.com/ for et par dager siden, jeg skriver om mine erfaringer etter å ha kuttet karbohydratene, melk, gluten og kunstige tilsetninsstoffer, jeg legger også ut oppskrifter.

 61. Ditte sier:

  Hej
  Jeg har lavet en dansk blog omkring LCHF.
  Bloggen handler om insulinresistens, fertilitetsbehandling og naturligvis LCHF, betragtninger og opskrifter.
  I er velkomne, om I forstår dansk (ellers kan den oversættes til engelsk). 😉
  http://lidtomlchf.blogspot.dk/
  Ditte

 62. marie sier:

  Hei jeg er ny på lavkarbo, men det begynner og komme seg, ta gjerne en titt på min blogg

 63. Blogger om mit liv, fashion, sport, ernæring og ferie.
  Henter inn inspirasjon og håper om å inspirere andre 🙂

  Følg bloggen min http://www.vanessaslife.com

 64. DAGSVERMER sier:

  Hei! Må først og fremst si at jeg liker bloggen din kjempegodt, og at den hjelper meg mye når det kommer til inspirasjon i matveien! 🙂

  Jeg blogger om hverdagen min på folkehøgskole i Bergen, om hestelivet, trening, mat (lavkarbo/smartkarbo) og livet som ungdom generelt 🙂

  Har forresten linket til bloggen din i mitt forrige innlegg om gode erstatninger i julebaksten 🙂

  Klem
  http://dagsvermer.no/

 65. Nadia sier:

  http://www.bynadia.no/
  Kom hit å bli inspirert og engasjert 😀 Skriver om aktuelle saker, og motiverer til endring i tanker og handling. Velkommen inn 😀

 66. Ranveig sier:

  Jeg er opptatt av ekte, fargerik og sunn mat. I det siste har jeg bestemt meg for å kutte kjøtt, ikke hver dag, men så ofte som jeg kan. Jeg er ikke vegetarianer, men jeg tror det å kutte kjøtt noen dager per uke kan gi mange helsefordeler. På bloggen legger jeg ut mine kjøttfrie oppskrifter. Den gir meg også inspirasjon til å være kreativ i form av farger, foto og spennende matlaging.

 67. Ellen S G sier:

  Jeg blogger om livets utfordringer og hva vil fremtiden vise?

  http://www.ellen-blogg.blogsport..no.

 68. Sara Helene sier:

  Eg blogger om mote, trening og hverdagen min.
  http://saraheleneek.blogg.no/

 69. Rav Food sier:

  Jeg har sammen med mine 2 døtre bloggen Rav Food, som handler om LCHF (low carb high fat) mad.
  Bedste hilsner Kathe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s