Jeg har savnet bloggen…

Noe så veldig! Plutselig har det gått nesten 14 måneder siden sist. Fjorten fine måneder av livet, men jeg har tenkt på bloggen hver dag. Ting jeg har lyst til å skrive om, fortellinger, ting som opptar meg. Dere vet.

Jeg har hele tiden tenkt at jeg plutselig skulle starte igjen. Men så går tiden, og det plutselige øyeblikket kommer ikke, eller skyves foran og flyttes til en annen gang, men ikke til her og nå.

Jeg tror det handler om historier man forteller seg selv. Eller rettere; historier jeg forteller meg selv.

Men plutselig, en dag i skogen med podcast om motivasjon på øret, skjønte jeg at en tanke er nettopp bare det – en tanke. Den er ikke nødvendigvis sannheten, den er en tanke som kommer og går og som begrenser eller åpner.

Og jeg må nesten gi eksempler. Jeg har ikke blogget fordi en gang var bloggen ganske stor. Så stor blir den sikkert aldri igjen, har jeg tenkt. Og glemt at det viktigste for meg alltid har vært å skrive og formidle.

Jeg har ikke blogget fordi jeg antagelig ikke kommer til å få blogget hver dag. Og det må man jo liksom gjøre hvis man vil ha en stor blogg. Men så slo det meg jo at jeg ikke må ha en stor blogg, og man kan jo blogge selv om det ikke blogges hver dag.

Så har jeg vel tenkt, at et skikkelig mål for bloggen kunne vært å bli Norges beste og mest leste blogg av og for kvinner 40+. Men slike mål blir jeg jo brydd av, og så husker jeg med ett på kvinner som er noen få år yngre enn meg, og tenker at når de bikker 40, tar de meg uansett igjen, så slike mål er det jo ikke vits i å ha. Og dagens outfit, det orker jeg ikke, og da blir det vel ikke noe livsstilsblogg ut av dette.

Så ender det hele med at jeg ikke får blogget, for jeg lager alle disse sperringene og begrensningene og glemmer at en tanke nettopp bare er det. En tanke.

Og da, på en skogstur med podcast på øret for første gang, visste jeg plutselig at plutselig var nå, og at jeg skulle blogge igjen. Selv om det kanskje ikke blir hver dag, selv om bloggen kanskje ikke blir så stor som den var igjen, og selv om jeg kanskje ikke blir livsstilsmagasin på nett for kvinner over 40. Men man vet jo aldri 😉

(For øvrig ble plutselig utsatt da hele bloggen var borte fra nettet, og layout’en er helt ny og jeg skjønner nesten ikkeno’. Og jeg er straks 39, men da har jeg et år på å øve meg til å bli i 40-årene).

Ønsk meg velkommen tilbake!

meg0815

♥Cecilie

Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

50 svar til Jeg har savnet bloggen…

 1. Jane sier:

  Og jeg vil glæde mig SÅ meget til at læse med og følges med dig på vejen mod 40. Jeg er jo lige i hælene på dig med den alder! Velkommen tilbage! ❤

 2. Lene sier:

  Velkommen tilbake!! Så kjekt 🙂 Det hadde virkelig vært hyggelig om du kom tilbake litt oftere, når det passer…eller noe sånt 🙂

 3. Silje sier:

  Jeg har savnet deg skikkelig og elsker at du er tilbake. Takk!!

 4. Lene Asker sier:

  Velkommen tilbake 🙂

 5. Lamme Tanker sier:

  Jeg kjenner det jo igjen dette med å lage mål og la målene bli viktigere enn formidlingsbehovet. Kjenner også godt igjen påvirkningen av den statistiske sanneheten. På en måte skal en være fornøyd med dem som leser, enten det er 10, 100 eller 1000 hver dag, men samtidig er det kanskje ikke så rart at en gjerne vil ha en blogg som vokser? Håper du klarer å holde på inspirasjonen og fortsette med det du liker. Kanskje du ikke trenger å være best for å være god nok?

  • Må nesten spørre om det er Lammelåret som har fått nytt navn? Jeg er SÅ enig! Jeg trenger ikke være best, men har kjent på at det er lett å sammenligne med tidligere «prestasjoner», ikke bare andres…

   • Lamme Tanker sier:

    Hehe.. ja, jeg har tøyset med bloggnavnet! Kan’kke ta alt så seriøst bestandig.

    Statistikk er noe herk, egentlig. Er så lett å bli avhengig av å sjekke og å føle noe ut fra sammenligningen med andre og seg selv.

 6. silja Aune-Meese sier:

  Du er hjertelig velkommen tilbake! Personlig greier jeg meg heeeelt fint uten «dagens outfit» innlegg! Kjør på, skriv om det som faller deg inn 🙂 Hilsen Silja(40 år)

 7. Marie sier:

  Sååå koselig å se at du hadde skrevet blogginnlegg igjen! Humret litt da jeg leste. Kjenner meg så godt igjen ifht det med egne begrensninger og skriving. Men det er jo bare å skrive, sier jeg til meg selv! Det gleder meg å lese alt du skriver!

 8. Heidi sier:

  Kjekt aa se deg tilbake paa bloggen Cecilie!

 9. Elisabeth sier:

  Velkommen tilbake, fint å se at du puster liv i bloggen din igjen. Har stadig tittet innom, i håp om at du ville være der en dag helt plutselig. Så var du der, fint å ha deg tilbake.
  Har selv såvidt passert 50, men jeg har alltid hatt utbytte av dine betraktninger om livet. Ser fram til å følge deg igjen 🙂

 10. Ann-Katrin sier:

  Velkommen tilbake!😃👏 Jeg har savnet bloggen din!

 11. Under opplæring sier:

  Velkommen tilbake!’😊😊😊
  Gleder meg til å lese det du måtte ha på hjertet fremover! Selv om jeg dessverre har gitt opp lavkarbo tilværelsen.. Blir for mye pes og for mye tid på kjøkkenet for min del….har vært litt av og på i sikkert 5år nå,men ender alltid m at jeg gir d opp….😕😕
  Men gøy å lese bloggen din uansett!! Er d lavkarbo som gjelder for deg enda?

 12. Ja, velkommen tilbake frøken! 😀

 13. Birgitte sier:

  ❤️❤️❤️Hurra, Cecilie!
  Bloggen din har betydd mye for mange mennesker, inkludert meg selv.

 14. Siv Jorunn sier:

  Velkommen tilbake – det skal bli kjekt å følge deg igjen 😀 ❤

 15. Vibeke sier:

  Jeg har virkelig savnet bloggen din! ❤ Håper du finner motivasjon til å komme tilbake innimellom! ❤

 16. Marianne sier:

  Deilig innlegg Cecilie! Vet du, skriv det du har på hjertet- det holder i massevis;)
  Klem Marianne

 17. Veldig velkommen fra meg 😉 Jeg gleder meg til å bli en følger av bloggen din, plukke opp gode mattips og kose meg med dine betrakninger!

 18. Veldig velkommen fra meg! Jeg har selv tatt et realt tak når det gjelder kosthold og så smått begynt å blogge. Før brukte jeg mye FB, men har altså tatt steget videre. Jeg ny som både leser og blogger. Jeg er underveis og har nok kjent veldig på det du skriver om å ikke få blogget hver dag og forventninger til hvor stor bloggen skal bli, men målet mitt er å kose meg og lære nye ting! Jeg gleder meg til å lese dine innspill om kosthold og andre anekdoter!

 19. Jeg sier virkelig velkommen tilbake! Jeg er ny leser av bloggen din og synes den ser utrolig spennende ut. Jeg gleder meg til å følge med og til a ta noen dypdykk i arkivet!

 20. StineC. sier:

  Du er tilbake på bloggen ! 😀
  For en fin dag!
  Velkommen tilbake 🙂
  @}-,–

 21. Henriette sier:

  Jippi! Velkommen tilbake! 🙂 Eg kjenner meg godt igjen i det du skriv. Savnar blogglivet litt innimellom. 😉 Du ser forresten fantastisk bra ut! Du og Sofia er like som søstre! Klem

 22. Mona sier:

  Så hyggelig, velkommen tilbake! Jeg har tittet innom mange ganger siste året for å sjekke 😊.

 23. Marianne sier:

  Juhu!!! Velkommen tilbake. Om det blir smått eller stort betyr ingenting. Det er deg og refleksjoner vi vil ha:) Ble veldig glad nå som det endelig er liv her igjen. Det gledes til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s