Trilletur før frokost

Dere har sikkert fått med dere at mange trener eller powerwalker før frokost, særlig i perioder hvor man skal ned i vekt eller «deffe.» Teorien er enkel, og ganske logisk. Før vi spiser om morningen, er kroppen fortsatt i fettforbrenningsmodus etter natten. I stedet for å hente energi fra maten du akkurat har spist, hentes energien fra fettlageret. Passer meg fint 🙂

De siste ukene (ganske mange uker, men husker ikke nøyaktig når jeg startet med det), har jeg trillet rundt fem kilometer i skogen med lillemann nesten hver dag. Vi har fulgt minstejenta på skolen først, deretter har vi trasket videre inn i skogen. Runden vi går, er en blanding av nedover, bortover og oppover. Jeg blir svett, rumpe og lår må jobbe, lillemann sovner, og det gjør virkelig godt for kroppen.

20140615-102334-37414375.jpg

Det rare er, at ofte kan jeg være sulten før jeg går ut, men mens jeg går, forsvinner det, og etterpå tar det gjerne litt tid før jeg blir sulten.

Jeg har minsket et par kilo disse ukene, men det er sekundært. Ønskelig, ja, men likevel i annen rekke. Jeg gjør det for min indre helses skyld. Gleden det gir topplokket, at hjertet får jobbet i oppoverbakkene og gledet seg over alle inntrykkene. Også tenker jeg på hvor BRA det er for løpingen at jeg trasker noen kilometer nesten hver dag. Er dere ikke enige?

Selv om jeg ikke spiser noe først, er jeg likevel godt rustet. Jeg tar en aloe vera gel-shot før jeg går, og har med en kopp kaffe med kokosolje og fløte, samt en flaske vann med argi+. Jeg blir så tørst når jeg går, og synes det er så deilig å drikke noe MED smak. Når det i tillegg smaker godt, gir energi og vitaminer, så er jeg fornøyd. (Jeg lover å blogge mer om det i et lengre innlegg senere).

Akkurat dette kommer jeg til å savne så inderlig når jeg begynner på jobb igjen i august. Er det noen av dere som trener eller går turer før jobb – og har små barn?

♥C – som pleier dagens ferske myggstikk 🙂

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk, Trening og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Trilletur før frokost

  1. Elin sier:

    Ååå, nydelig! Jeg går også tur med lillegutt flr frokost nesten hver eneste dag. Det er så stille, rent og deilig ute da. Min favoritt tid! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s