Å løpe, løper, har løpt

Jeg prøøøøver å komme i gang med løping igjen, på en mer permanent basis enn rykk og napp. Det har vært tungt å få i gang kroppen etter denne fødselen. Leddbånda i korsryggen skaper trøbbel, og jeg har vært litt tom for energi.

Men NÅ går alt så meget bedre. Energien er tilbake, et visst grunnlag er lagt ved å gå skogsturer stort sett hver morgen og jeg har jogget korte distanser for å komme i gang. Ikke satt krav eller mål om tid eller lengde, bare til å faktisk løpe litt.

Kjempefint.

Som om det egentlig funker sånn.

Gleden over å løpe litt er der, men frustrasjonen over at fire kilometer er et ork er stor. Sånn er det, hodet kan tenke to tanker samtidig.

Men nå dere, nå har jeg endelig klart å øke distanse! Sakte, ja, men så gjør jeg det ikke enkelt for meg selv heller, ettersom jeg stort sett løper i en del av skogen med mye bakker. Jeg tenkte jeg ikke skulle innrømme det, hverken for meg selv eller dere, men jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet at jeg synes det er KJEMPEFINT å løpe i bakker, for da blir beina sterkere og fettceller knuses raskere. Det innbiller jeg meg iallfall der jeg snegler meg fram.

Og til du mann som sprang forbi meg i går. Jeg er litt sur på deg. Der løp jeg og følte meg ganske flink, i ordentlig løpetøy, med headset, telefon stroppet på armen, gps-klokke… Også spretter du forbi i en VANLIG shorts og bomullstrøye, uten en teknisk duppedings? Makan! 

Fra å ligge å vake rundt 3-4 kilometer og føle at kroppen ikke har hatt mer å gi, har jeg de siste dagene økt først til 5,25 kilometer og så til 6 kilometer i går. OG følt at jeg kunne fortsatt. Det er en stor seier for meg nå.

20140605-095201-35521225.jpg

Man blir jo så GLAD når man har en liten løpeseier bak seg!

Jeg har til og med hatt litt drahjelp. Jeg har testet et kosttilskudd den siste uka, og er helt frelst. Jeg har hørt så mye bra om det, tydeligvis er det mange som bruker det. Kosttilskuddet heter Argi+ og er fra Forever, den største produsenten av Aloe Vera-produkter i verden. Jeg limer inn litt info om Argi+ fra Forever:

argi+

ARGI+ gir deg det daglige behovet av vitamin C, D, B6, B12 og folat (folsyre), som alla bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.
Røde blodceller har som oppgave å transportere oksygen til cellene, og både B6 og B12 bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Vitamin C, B6 og B12 bidrar alle til en normal energiomsetning.
Vitaminene bidrar altså blant annet til:
 • immunsystemets normale funksjon (vitamin C, D, B6, B12 samt folsyre)
 • å redusere trøtthet og utmattelse (vitamin C, B6, B12 og folsyre)
 • normal muskelfunksjon (vitamin D)
 • normal dannelse av røde blodceller (vitamin B6 og B12)
 • normal energiomsetning (vitamin C, B6 og B12)

Jeg har denne første uka drukket et glass om morningen pluss en halvtime før løpetur. Anbefalingen er et glass hver morgen. Dette er ganske dyrt, men det gir virkelig god effekt, og jeg synes det er verdt pengene!

Forever-produktene selges via forhandler. I Horten og Vestfold, eller for å spørre om det produkter kan sendes, kan du kontakte Rikke Kastell eller sende meg en melding på min facebook-side for å bli kontaktet. 

Ha en herlig dag!

♥C – som prøver å blogge og underholde baby samtidig 😉

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Trening, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

11 svar til Å løpe, løper, har løpt

 1. Jeg har litt sperre på denne løpingen kjenner jeg, og misunner alle som løper rundt (med eller uten teknisk tøy). Men uten musikk? Klarer jo ikke engang kjøre til butikken i bil uten?

  Stå på, du vinner over meg i sofaen også!

 2. Heidi sier:

  Vil gjerne ha info om dette produktet. Har også nettopp begynt å løpe litt igjen etter mitt andre svangerskap(mini er 6 mnd). Syns også det er pyton og tungt! Vondt i hele kroppen(spes bekkenet). Send meg pris på produktet på heiop@online.no. Jeg tar hvetegress juice pulver og chlorella samt d vitamin dråper daglig. Kan jeg evt ta dette sammen med argi+?

  • Rikke sier:

   Argi+ går helt fint sammen med de fleste tilskudd! Hvis du tar protein-drikk bør du imidlertid la det gå minimum 2 timer imellom inntak av dette og Argi+. 🙂
   Siden Argi+ også inneholder dagsdosen av D3, kan du sikkert droppe D-dråpene i sommer. 🙂

 3. Elin sier:

  Flinkis! 👏 det er så deilig å komme i gang litt igjen! 😊😘

 4. Trine sier:

  Hei 🙂

  Så bra du begynner å komme i bedre form, iallefall med energien! Går det bra å ta dette vedamming? Siden det inneholder l-arginine? Jeg ammer, og er også helt tom for energi…. Fikk også påvist d- vitamin mangel.. Så kanskje dette hadde Vært noe for meg også :). L-arginine er Jo gode aminosyrer som hjelper på åredusere stress også etter som hva jeg har lest.. Så om det funker ved amming så kanskje det er håp for denne skrotten også 😉

  Hilsen fra Trine 🙂

  • Hei Trine! Håper du ser svaret mitt, selv om det kommer litt sent. Jeg har prøvd å google Argi+ og amming, og ser bare at flere skriver at de har god effekt av det, særlig sammen med Aloe Vera juice i tillegg (kan skrive om den senere). Vi trenger jo litt ekstra vitaminer og energi når vi ammer. Jeg ammer fortsatt, men mindre nå, han er snart ti måneder. Jeg er iallfall kjempefornøyd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s