Et nytt kapittel

Bloggen har fått ny URL. I mer enn tre og et halvt år har jeg blogget under navnet Fristende lavkarbo, og jammen har jeg ikke klart å lage et lite «merkenavn» ut av det. En bakebok av samme navn er det også blitt, og det har vært en gøy reise.

Før jul spurte jeg dere om deres tanker rundt det å bytte bloggnavn. Responsen var overveldende, og de fleste mente at jeg ikke skulle gjøre det. Fristende lavkarbo fikk leve en stund til, men så oppsto en fullstendig bloggtørke i april.

Det er nemlig slik at svarene deres ikke ga gjenklang i min sjel. Og jeg, jeg er en som må ha sjelen med i det jeg gjør. Det må kjennes ekte.

Jeg har ønsket å stå friere. Fordi bloggen har hett som den har gjort, har jeg følt på at jeg ikke legger ut flere oppskrifter. Følt på at det blir mye skravling og lite «fag.» Derfor lar jeg nå Fristende lavkarbo høre fortiden til, og blogger videre under mitt eget navn. Hvis ikke, ville bloggtørken blitt evigvarende, tror jeg.

Jeg blogger ikke for penger eller lesertall, likevel tok det litt å erkjenne at dette med navnet faktisk er helt opp til meg. Nå i starten blir bloggen seendes lik ut, slik at den skal være gjenkjennbar, og den gamle URL’en fungerer fortsatt. Jeg kommer også til å blogge om det samme som før. Mat, helse, hverdag og refleksjoner – det er jo det jeg er opptatt av. Jeg endrer navn, mister kanskje noen lesere, men det skaper en helhet for meg.

Ønsk meg lykke til på ny ferd!

♥Cecilie

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Refleksjoner. Bokmerk permalenken.

17 svar til Et nytt kapittel

 1. Åh, det er så vikig og gjøre det som føles mest riktig- for DEG ❤ ! (det var ikke meningen at det skulle rime litt altså ). Men for at man selv skal være motivert og inspirert så tenker jeg at det du skriver nå er sååå sant. Å blogge på egne premisser, til tross for at andre ønsker det beste for deg- og seg selv ❤ ! Lykke til videre på ferden.

 2. Anette sier:

  Det er jo din blogg 🙂 Da er du sjef 🙂

  Jeg la inn et innlegg under God lørdag, og et lite spørsmål til dere. Det ser ut til å fortsatt vente på moderasjon…

  Liker forresten bloggen din, og har fått fornyet inspirasjon til å snu litt på kostholdet mitt igjen. Jeg er nemlig også en av dem som hører melisen rope på meg 🙂 Det er mange grunner til at en snuoperasjon ikke har vært så lett å få til, men nå har jeg startet, og satser på å gjøre gradvis endring 🙂

  Lykke til med videreføring av bloggen fornyet inspirasjon 🙂

 3. Anita sier:

  Jeg kommer til å lese bloggen din uansett hva den heter 😉 Du skriver på en måte som fenger veldig, uansett hva tema måtte være! Ønsker deg masse lykke til med nytt bloggnavn!

 4. Andreas sier:

  Det kalles fremskritt, det motsatte av stillstand. Lykke til med fornuftig avgjørelse. 🙂

 5. Elin sier:

  Supert at du har kommet frem til det som er rett for deg Cecilie. Det er det eneste som betyr noe! Jeg henger med videre og gleder meg til nye innlegg! 😊😘💞

 6. Linn sier:

  Så kjekt at du er tilbake, jeg har savnet deg! Masse lykke til, jeg følger spent med på reisen videre 🙂

 7. Birgitte sier:

  Hurra for at du er i gang igjen, Cecilie!
  Jeg har alltid satt «skravle/reflektere/dele»-innleggene dine høyest – så dette er absolutt en steg i riktig retning etter mitt syn!
  Dessuten er jeg kostholdsforvirret. Etter to år på lavkarbo, som absolutt førte med seg viktige og riktige endringer mot en sunnere kropp, klarte jeg ikke gå ned noe i vekt. I hele vinter og vår har jeg holdt på med 5:2-dietten, jeg har gått ned 6-7 kg og har en ny vår. Men har liksom sagt seget mot kaloritelle-siden igjen og det føles så rart og litt feil. De siste månedene har vektnedgangen nesten stoppet opp på 5:2 også, men tør ikke gi meg,for har fremdeles 5 kg jeg vil ha bort og dette er det eneste som har hjulpet meg. Men,ja, litt kostholdsforvirra, det er jeg. Klem fra Birgitte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s