God lørdag- og et lite spørsmål til dere:)

Her startet morgenen før halv seks… Spent på hvor ille det blir når vi stiller klokka i natt. Hjelpes!

Allerede åtte måtte lillemann sove igjen, og jeg dro på meg treningstøy og gikk en runde i skogen. Helt magisk, i morgensol og med lydene fra våryre fugler.

20140329-092842.jpg

I går la jeg ut et spørsmål på Facebook-siden min, og jeg spør her også:) Hva slags oppskrifter liker dere i kokebøker og på blogger? Jeg liker at det er enkelt med få ingredienser, samt bilde av hvordan det ser ut til slutt. Hva gjør at dere blir fristet til å teste en oppskrift?

Ha en nydelig lørdag! Denne dagen skal fylles med foredrag om kreativitet, glasskunst, lunsj, kjøre til og fra babyen med puppen, bursdag, kvinnefellesskap… Jeg tror det blir en fin dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

7 svar til God lørdag- og et lite spørsmål til dere:)

 1. Veronica sier:

  Jeg liker stort sett det samme som deg! Ikke så alt for mange ingredienser, oversiktlig, godt forklart og fine store bilder av slutt resulatet! Gjerne underveisbilder også 🙂 God helg!

 2. Tina sier:

  Helt enig med deg!! Enkelt, få ingredienser og bilde 🙂
  Nyt sola 🙂

 3. camilla sier:

  enkelt, raskt, og bilde og at ingrediensene er relativt enkle å få tak i.

 4. Realistisk og fristende bilde, ryddig/tydelig og oversiktlig, og at man som regel kan forvente at ens eget resultat blir noenlunde det samme som oppskriftens (altså det må ikke være for komplisert uten at det blir forklart) Er det et litt ukjent ingrediens i oppskriften er det kjekt med tips om hva det er og hvor man eventuelt kan få tak i det 🙂

  -Lillian 🙂

 5. Anette sier:

  Hei.
  Jeg er helt fersk på bloggen din. Dumpet over den da jeg søkte etter noe på nettet i dag 🙂 Så har jeg lest, og lest litt til 🙂

  Jeg har kjørt lowcarb før. Eller, egentlig liker jeg bedre å kalle det slowcarb. Jeg spiste sånn mørkt og kompakt rugbrød, brun ris og fullkornspasta. Det fungerte egentlig bra, men jeg ble litt lei. Da jeg ble gravid med minstemann sprakk alt, og jeg har ikke klart å hente meg inn igjen.

  Etter å ha lest litt i bloggen din føler jeg meg inspirert igjen. Og jeg er klar for å bytte ut ris og pasta med grønnsaker. Så fant jeg tips om egg og fløte pannekaker. Det fikk jeg lyst til å prøve i stedet for brød 🙂 Lurer på om det kan lages kvelden før?

  Så til spørsmålet ditt. Jeg liker også enkelt og med bilde. Det er greit å vite at du er sånn noenlunde «på track» med det du lager. Som hos de fleste andre er hverdagen vår hektisk, og man er alltid på jakt etter noe godt som ikke tar så lang tid å lage.

  Har lyst til å bidra med det som er vår favoritt om dagen. Salma laks i passe serveringsstykker dekket tandoori masala krydder. Stekes i folie på grillen eller i ildfast form. Jeg har servert med kald saus laget av mango chutney (spicy bengal fra Santa Maria er best) og rømme. Den må jeg kanskje revurdere nå 🙂 Kan serveres med grønnsaker, ris, og/eller pasta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s