Løpetid?

Ja dere, nå er det bare å sende virtuell jubel hitover 😉 I går snørte jeg nemlig på meg mine elskede løpesko og jogget i skogen. Jeg holdt på å spørre dere på facebook om dere syntes jeg skulle løpe i går eller ikke, men jeg visste jo svaret dere ville gitt…

Jeg har lekt litt på mølla i vinter, men det har vært mer korte intervaller. Ooooog… det er to måneder siden sist jeg innfant meg på treningsstudioet.

Jeg skal heller ikke skryte på meg noe annet enn at jeg faktisk jogget. 3,3 kilometer ble det før mørket senket seg, og da var jeg så stiv i beina at jeg slet med å løfte de for å tøye ut litt.

Vel hjemme spiste jeg absolutt alt jeg kom over. ALT! Pære, søtpotetmos med kjøttsaus, 86% sjokolade OG potetgull som lå igjen i skapet etter tenåringens bursdagsfeiring i helgen. Herregud! Altså, det er jo helt håpløst, men det får veies opp igjen i dag, med torsk til lunsj.

Og dere, mens jeg løp der, kom jeg på at det er 1,5 ÅR siden sist jeg jogget i skogen. Og da skulle jeg teste hodet, ettersom jeg hadde fått en kraftig hjernerystelse. Det ble med den ene gangen…

Jeg vet ikke hva det er med meg og løping. Løping er noe jeg liker på TROSS AV min kropps fysiske forutsetninger, ikke PÅ GRUNN AV. Jeg har så absolutt ikke løpekropp. Og når det går så sakte som i går, så kan man jo få lyst til å kaste inn håndkleet og pælme løpeskoene, ikke sant? Men jeg liker det likevel.

Forøvrig brukte jeg rundt 23 MINUTTER på 3 kilometer. Da er det veldig viktig å minne seg selv om at når man ikke har løpt så langt sammenhengende på over halvannet år, så er det ikke det som teller. Og så, når mannen tester hvor raskt han kan løpe 3 kilometer på mølla etterpå, så er det viktig å ikke kverke han, men skryte uhemmet, når han såvidt bikket 10 MINUTTER!

I dag må såre muskler pleies, så får jeg prøve igjen i morgen eller fredag, eller hva? Mira og jeg feiret forøvrig løpeturen med selfies:

 

20140326-091434.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Småplukk, Trening. Bokmerk permalenken.

9 svar til Løpetid?

 1. Amal karlsen sier:

  Fantastisk flink er du!! Når du forteller om forutsetningene dine så synes jeg ikke at tiden din er så verst😉 det viktige å huske på her er at du gjennomførte det du skulle og det fortjener en klapp på skulderen!! Han veltrente mannen din kan bare ti stille, rose deg og massere de ømme leggene og føttene👍😊

  • Hallo søta 🙂 Haha, han veltrente mannen min bare roste meg, og geleidet meg i seng da jeg sloknet på sofaen 😉 Og han må jo få skryte av sine egne tider i tillegg. Han er mye flinkere til å rose meg enn jeg er til å rose meg selv, gitt 🙂

 2. SPREKA!

  Man må begynne et sted, og det er viktig at man ikke lar seg påvirke av de raske løperne som briefer med gode tider. Jeg husker da jeg begynte å løpe selv at jeg sammenlignet meg med andre for å se om jeg løp fort eller sakte.
  Men så har det seg nemlig slik (fant jeg ut etter en tid) at jeg hadde dager jeg løp veldig bra på og andre dager jeg jogget og sleit meg gjennom samme rute!

  Det viktigste er å komme seg ut, ta det i sitt eget tempo, konkurrere med seg selv og nyte opplevelsen!

  Heia trebarnsmoren!

 3. Så bra! Jeg øver meg på å begynne å like løping, sliter litt der. Men nå MÅ jeg snart få på meg skoene og komme meg ut, for jeg skal nemlig løpe KK mila i september, eller kanskje 5 km, får se hva jeg ender opp med. Jobber for å lære meg å like å løpe, jeg er ingen løper, korte bein og tung kropp.. Men en plass må man jo begynne, og jeg må begynne i hodet, så får føttene og resten komme etter.. Tommel opp… 🙂

 4. -m- sier:

  Så bra du er litt sånn høvelig igang da:) det er virkelig årstiden for slikt…vet du..jeg klikka meg inn på løpetipslinkene dine for å scrolle meg gjennom kommentarene og gjett…yes..det var både godt og vondt å lese de kommentarene som jeg skrev inn for ganske nøyaktig 3 år siden!

  • Hei, -m-! Så utrolig hyggelig at du kommenterte! Jeg leste nemlig også kommentarene, og tenkte så på deg ❤ Ble så GLAD da jeg våknet og så at DU hadde kommentert 🙂 Hvis det gjorde vondt, er det kanskje ikke bare meg som har vært litt av løpingen? Gooood klem 🙂

   • -m- sier:

    For en trivelig kommentar da Cecilie:) tenk at det er hele 3 år siden, jøye meg..!
    Yepp- har dessverre ligget veldig lavt i terrenget når det gjelder trening det siste halvåret..nei faktisk mer enn det.. kjenner den velkjente dårlige samvittigheten ligger å lurer, men den er ikke så sterk ennå at jeg tar meg sammen..snart håper jeg:)
    Klapp på ryggen for deg og dine joggesko!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s