Myk og Rar

Jeg har tenkt i en evighet at jeg skal fortelle dere om et fantastisk konsept, men så har jeg utsatt det fordi jeg synes jeg burde ha skrevet om kosthold og blogget oppskrifter først. Men nå MÅ jeg gjøre det, for kanskje ditt barn har lyst til å delta i en fantastisk konkurranse? 

Dette er Myk og Rar – MoR, drevet av Lene Noss Ditmansen fra Horten. Hun har laget dette fantastiske konseptet hvor hun tar barns tegninger og gjør om til figurer. Jeg har sett og klemt på disse «bamsene», og dette er håndverk av HØY kvalitet, dere. Nøye gjengitte figurer, nydelig sydd, og et tvers igjennom sjarmerende konsept. En fantastisk bursdagsgave, eller en spesiell lekevenn som kan bo hos besteforeldrene. Se bare her:

mor11 mor2 mor3 mor4

De siste ble litt små, men ta en titt på hjemmesiden til MoR eller på facebooksiden, så kan du se mer. Ballerinaen vet jeg at ei heldig jente fikk til konfirmasjonen sin – laget av en tegning foreldrene hadde spart på. Og se her: I forbindelse med den nyeste Karsten og Petra-filmen, vinner fire barn et kosedyr fra MoR laget av sin egen tegning.

morkonk

 

 

Er ikke dette et helt fantastisk konsept?

PS: Dette er ikke annonsering, jeg har valgt selv å skrive om dette, fordi jeg synes det er så flott og vil heie Lene fram ♥

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

2 svar til Myk og Rar

  1. Birgitte sier:

    Herlig konsept! Og velkommen tilbake, Cecilie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s