Skravleskravle – og godt nytt år!

Godt nytt år!

Jada, det var da virkelig et godt stykke ut i det nye året allerede. Men jeg tok en uplanlagt bloggpause i julen, og så ble det bare slik…

Men da har jeg visst litt på hjertet, tror jeg.

For det første – nyttårsforsett. Det gidder jeg ikke ha i nevneverdig grad. Det eneste er at jeg ikke skal begrense meg selv så mye som jeg har lett for å gjøre. Jeg skal tenke at det klarer jeg sikkert, i stedet for det motsatte. Det gjelder særlig fysiske ting, som trening. Samtidig har jeg et gammelt prolaps som krangler svært om dagen, og må fokusere på å styrke ryggen.

Ellers skal jeg kjøpe lite ting, og heller tenke kvalitet. Og svært gjerne handle på salg!

Slanke meg gidder jeg ikke, selv om det fortsatt sitter en del graviditetskilo igjen. Jeg skal spise ren, god lavkarbomat – uten å telle karber eller kalorier – og hvis jeg skeier ut får jeg hanke meg inn igjen. Tiden er ikke inne for å ta et oppgjør med kiloene.

Jeg skal drikke vin, skravle med kjæresten, leke med barna og treffe venninner.

Jeg skal lufte min nye bestevenn…

20140111-222846.jpg

Jeg skal gjøre gode gjerninger. Litt er bedre enn ingenting. Foreløpig består det av kraftkoking og suppelaging til en fin venn som er veldig syk.

20140111-222933.jpg

20140111-222941.jpg

Derfor bruker jeg også bloggen nå til å si… Registrer dere i benmargsgiverregisteret! En liten ting å gi kan bety selve livet for den som mottar. Vår venn trenger en match!

Jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg tar skjermbilde, men her kan du lese mer om det!

Ellers blir jeg inspirert av morsomme og/eller sterke damer om dagen. Christine Koht, Anne Lindmo, Herborg Kråkevik, Mia Skäringer, Joan Rivers… Jeg legger et herlig klipp til dere fra Mia Skäringer, hun som spiller hovedrollen i Solsidan. Jeg ler meg skakk – men tror jeg må sette 18-års grense på denne 😉 Det er viktig å le litt, jeg vil gjerne le masse i 2014!

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Skravleskravle – og godt nytt år!

 1. Elisabeth sier:

  Så bra at du blogger igjen! Synes innleggene dine er veldig bra! I dag tok forresten frem boken din. 2014 skal bli et sunt år! Jeg skulle lage Bounty for første gang, men klarte å brenne sjokoladen, istedet for å smelte den TO ganger!!! Får ut å kjøpe ny sjokolade i morgen, og varme den FORSIKTIG over vannbad…? 🙂 Ha en super lørdagskveld 🙂

 2. Anja Holt sier:

  Alle som kan bør donere blod, beinmarg og morsmelk. Alle mottagere trenger det. I tillegg vil jeg oppfordre alle til å ta debatten om organdonasjon, ta stilling, redd liv!

  Flott innlegg fra en flott dame. Stå på! Og jeg synes du ser helt Dronning ut!

  • Du er god, altså. Takk ❤ Og jeg er enig med deg, det er veldig viktig donere. For meg er det riktig, men jeg har noen nær meg som har et annet syn på det, og det må jeg respektere.

   • Jeg skal donere bort alt som kan brukes. En nær meg ønsker ikke. Vi respekterer hverandre. Praten er tatt. Men hva med barna? Klarer jeg å donere vekk deres organer? «ja» sier jeg, siden jeg vet jeg hadde tatt dem i mot om mine hadde hatt behov. Viktig tankesprell en mandag skal jeg si deg. 😉

    Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s