Årets kropp 2013

Herved noninerer jeg MIN kropp til årets kropp!

Den er 37 år gammel, og har båret fram 3 barn. Den har også blitt ønsket gravid men mistet, og helt uplanlagt gravid og beholdt. Den har båret på sorger og gleder, og rommer så enormt mye kjærlighet til de rundt seg.

Den har lagt på seg 20 kilo under alle svangerskapene, og det har ikke gått av seg selv å få de bort igjen. Men den har produsert næring nok til å fullamme alle barna. Den har bysset og båret, elsket og grått.

Den er seig og sterk, og selv om den er litt godt polstret nå etter siste svangerskap, jubler jeg hver gang jeg ser den i speilet. Det er jo helt rått hva den har prestert! Jeg tror det er første gang jeg virkelig kjenner kjærlighet og respekt for kroppen min.

mage

Jepp, dette er meg – i dag, fire måneder etter siste fødsel. Min kropp nomineres herved til årets kropp.

Hvilken kropp vil du nominere? Legg igjen en kommentar! Og siden det straks er jul, trekker jeg ut ett bidrag som får en liten gave i posten.

♥C – håper dere tar dere tid til å sende inn en liten nominasjon 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Etter fødselen. Bokmerk permalenken.

10 svar til Årets kropp 2013

 1. Janicke Kittilsen sier:

  Så flott du er 🙂 Jeg nominerer min kropp som har gått opp og ned i vekt siden jeg var ungdom. Båret frem 2 barn. Blitt helt frisk igjen etter en ryggoperasjon. Den er ganske så fantastisk siden jeg ikke har behandlet den så bra. Den har løpt 2 halvmaraton sist gang i høst i str. 48. Og det at jeg liker den så bra nå er at den responderer på lavkarbo og CrossFit trening. På 2 mnd har kroppen min gått fra str. 48-42 og for første gang i mitt liv (38 år) har den fått muskler :-). Antall kg vet jeg ikke for det er ikke viktig for meg lenger! Klem til deg 🙂 Nå skal jeg ut å feire min fantastiske kropp med bobler og god mat sammen med gode treningsvenner:-)

 2. LovelyLiller sier:

  om du er 37 år så er det jaggu meg på tide at du føler kjærlighet og respekt over kroppen. Kjempefin jo! 😀

 3. Elin sier:

  Du ser strålende ut Cecilie! 😊💕

 4. under opplæring sier:

  Du er en inspirasjon cecile!flott er du!! Jeg kan saktens nominere min kropp også……men kun da pga det den har gått igjennom 😉 har klart meg gjennom to fødsler uten bedøvelse og er veldig stolt av det,såpass kan jeg inrømme.men jeg klarer ikke se meg fornøyd i speilet.. ikke enda. Har mistet 20 kg over de siste åra,MEN det helt uten trening (det og gå turer telles ikke helt tror jeg!) Og d har satt sine spor på kroppen!blir ikke spesielt stram i skinnet av og slanke seg uten og svette en dråpe!!hoho….. 🙂 men jeg er da ved godt mot! Utrolig hva de rette klærne og høye hæler kan gjøre for selvtilliten også da!…og en mann som synes jeg er like fin om jeg veier 100 eller 80 kg 🙂 🙂 VI burde ikke kaste bort livene våres med å henge seg opp i kroppslige detaljer..og heller prøve å snu tankemåten vår sånn som du gjør ved å heller fokusere på det vi har og det den klarer og utføre 🙂

  god jul fine du!

 5. monica sier:

  Jeg stemmer faktisk på deg:) rett og slett fordi du er du:) ønsker deg ei strålende jul.

 6. Lise sier:

  Wow! Du er flott! Ser ikke at den magen har bært på tre barn! Min mage er et veldig tydelig bevis på at jeg har fått to store barn via keisersnitt; med overheng, ekstra hud og masse dype strekkmerker. Selv om jeg ikke gikk opp mer enn hhv 7 og 4 kg i hvert svangerskap. Jaja. Fint å se på andre ihvertfall da, du ser fantastisk ut!

 7. Mona sier:

  Du er kjempefin! Absolutt en kropp å være stolt av 🙂

 8. May Catherin sier:

  Herlig innlegg Cecilie 🙂

  for en flott kropp du har! vær stolt av den og deg selv.

 9. Helen sier:

  Du er nydelig! 🙂 Godt nytt år for forhånd! 🙂

 10. Karen sier:

  Vet ikke om trekningen har vært, men jeg vil også nominere min egen kropp for å ha holdt ut med meg. Siden videregående har den stort sett bare fått næringsfattig mat, sjokolade, brus og pasta. Likevel har den sjeldent vært syk. Den har båret 20 kg overvekt over lang tid uten å klage. I 2009 tok jeg grep og gikk ned 18 kg ved lavkarbo kosthold. Den var den gla og hoppende, også til sinns. Dessverre var lykken kortvarig, og nå er vi tilbake på scratch…. Den gjennomførte ett flott svangerskap i fjor og passet på å holde vektøkningen innenfor det normale, selv om jeg ikke akkurat arbeidet med.. Jeg har startet forfra (igjen) og hittil gått ned 2 kg. Jeg er motivert og vil nå gjøre det som er best for meg og kroppen min. Slik at kroppen min kan hjelpe meg videre og være den aktive mammaen jeg ønsker å være fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s