Det mest fantastiske mennesket jeg ikke kjenner

Når sant skal sies, er det jo egentlig også dere. Alle dere som klikker dere inn hit, og alle dere som kommenterer. Jeg tenker på dere med takknemlighet hver dag, jeg, og det er faktisk helt sant. Og de jeg er blitt litt kjent med gjennom kommentarer, tenker jeg litt ekstra på, særlig hvis jeg ikke har hørt fra dere på en stund. Da lurer jeg på hvordan det står til. Jeg lurer på om andre bloggere har det sånn?

Men, den jeg skulle fram til, var denne damen her:

anbjørgsh

 

Bildet er funnet på Google, jeg fant ikke navn på fotograf. 

Anbjørg Sætre Håtun. Jeg har fulgt henne som helsejournalist i NRK, og som helseskribent i Kamille. Faktisk var hennes spalte den eneste grunnen til at jeg abonnerte på bladet. Nå følger jeg henne på instagram, og selv om jeg noen ganger må felle en liten tåre for alt hun står i, så gir det meg mye å få følge henne.

Hun er så åpen, så raus, så sterk og så elskende. Kjærligheten hun har for de rundt seg synes i hver setning, og hun minner meg om hva som alltid er viktigst i livet. Hun er modig! I lang tid har jeg tenkt at jeg skulle skrive akkurat disse ordene til henne: du er det mest fantastiske mennesket jeg ikke kjenner.

Men så vet dere hvordan det er, det føles litt rart, man er redd for å bli forstått feil, og det er jo så mange andre jeg synes er fantastiske. Men i dag, etter å ha lest om intervjuet med henne i KK, skrev jeg det, som en kommentar på et bilde på instagram. Du er det mest fantastiske mennesket jeg ikke kjenner. Så får jeg håpe hun leser det og kjenner kjærligheten og respekten det er skrevet med.

Og nå lurer jeg på Hvem er det mest fantastiske mennesket DU ikke kjenner? Det er selvfølgelig mange som fortjener den tittelen, men noen treffer oss litt ekstra.

♥C – lurer på om noen av dere faktisk kjenner henne og vil sende henne linken til denne lille hyllesten min?

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse og merket med . Bokmerk permalenken.

6 svar til Det mest fantastiske mennesket jeg ikke kjenner

 1. Elin sier:

  Jeg er så enig med deg Cecilie. Jeg følger også Anbjørg på Instagram og Facebook. For en fantastisk dame! Så mye kjærlighet og omsorg for de rundt seg. Uten tvil en av de tøffeste damene jeg vet om!

 2. E sier:

  Jeg tenker at du er en av de mest fantastiske personene jeg ikke kjenner. Den ærligheten du har delt med oss leserne om dine erfaringer om ting og tang har vært utviklende for meg.
  Jeg er ikke den hyppigste bloggleseren, sånn generelt, men her titter jeg innom av og til fordi jeg liker å lese det du skriver og fordi jeg lurer på hvordan det går med deg.
  God Jul! 🙂

  • Kjære, kjære deg! Jeg sier ydmykt takk- med bakoversveis! For noen fantastiske ord, jeg tror ikke jeg kan beskrive følelsen jeg fikk da jeg leste det her. Tusen takk for at du skrev det til meg. En imaginær rose sendes din vei! Takk ❤

   • elin sier:

    Må si meg veldig enig med det E sier over her også… Du er helt vidunderlig Cecilie! Jeg stikker også alltid innom her fordi jeg elsker innleggene dine. Det er så «spot on», dønn ærlig, morsomt og underholdende! I tillegg er det flotte oppskrifter og fine tips! Super inspirerende og flott trebarnsmor uten tvil! 🙂 Også blir det jo slik når man har fulgt med en stund at man nesten føler man kjenner deg litt, så da må jeg jo titte innom for å se hvordan det står til også 🙂

   • Å, Elin! Snakk om å få en god start på en travel dag ❤ Tusen, tusen takk! Og du, takk for at du legger igjen koselige kommentarer, blir alltid glad når jeg ser navnet ditt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s