Hormonella er tilbake…

Det nærmer seg garantert den tiden i måneden, for jeg er så himla gretten i dag. Hormoner altså. Vi er så uvenner, de og jeg. Også jeg som har prøvd hele helgen å stabilisere det hele med kraft, suppe laget på kraft, grønnsaker kokt på kraft med smør og maldonsalt på… Det er mulig jeg ødela det hele da jeg røyk på tidenes sjokoladesmell.

Jeg begynte nemlig å rydde boden i formiddag, og jeg blir som kjent ikke blid av å rydde. Tilslutt måtte jeg roe meg ned med litt 86% sjokolade. Det hjalp en stund. Men da jeg ble litt gretten igjen utover kvelden – noen hadde for eksempel lagt et prakteksemplar av et kyllinglår i matsøpla – da fikk jeg en fake-blackout og spiste mer enn en halv plate 70% før jeg spiste kraftkokte grønnsaker og etter at jeg hadde lirt av meg noen gloser om respekt for mat.

♥C – litt flau, skal be om unnskyldning, litt kvalm av sjokoladen og fortsatt gretten. Vurderer å grave meg ned. Muligens i boden.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Hormonella er tilbake…

 1. Tone sier:

  Uff… Kjenner meg igjen – og her kommer det med sånn cirka 23 dagers mellomrom. Kos deg i boden 😉

 2. siri sier:

  Her har tårene sittet veldig løst i dag, så mistenker at det er noe på gang her og! Blir alltid litt ekstra sår før min kjente, gretne hormonella kommer frem 😉 God klem ♥

 3. Lissi sier:

  Hi hi…Det lyder så kjent, så kjent… Men klarte du å stoppe etter en halv plate 70%?? Her hadde hele plata glatt gått ned for å si det slik….

  • Lissi! Jeg har tenkt på deg i dag! Hvordan står det til? Det ble nok halve plata og en rad… Og jeg hadde jo spist et par ruter 86 på formiddagen… Synes det var mye tilsammen, altså. TAKK for at du sa at du kunne ha spist hele, det var godt å høre!

 4. hehehe, er der jeg også.. Mamma, hvorfor er du så gretten…. Hrmph…..la meg være…… Når jeg er i de dagene, så vet både barn og gubbe at det er lurt å la meg være i fred, hehehe. Og jeg liker å være i fred. Til og med bikkja har gått meg på nervene idag stakar.

 5. -m- sier:

  Hehehe, kombinasjonen kjedelige arbeidsoppgaver, hormoner og rett og slett folk funker dårlig innimellom. Fniser godt her jeg sitter og det er nok fordi dette er gjennkjennbart…dessverre..;)

 6. Nanne70 sier:

  Been there, done that…..for meg hjalp det med nattlysolje + minipillen 🙂

 7. elin sier:

  hahahaha 😀

 8. Helen sier:

  Hehe, veldig festlig å lese.! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s