Dusørjegeren har bestemt seg…

Med hjelp fra tenåringen, som vanlig.

Aller først, tusen takk for innspill. Dere var svært så samstemte, jeg ble egentlig litt overrasket. Jeg tror jeg tenker mer langt fram i tid og på alle de som ikke liker tilknytningen til lavkarbo.

Jeg leste alle kommentarene grundig, og plukket meg ut noen favoritter. Deretter leste eldstejenta kommentarene og valgte. Den hun valgte var nok min absolutte favoritt. Dere andre får bare tilgi meg, men jeg ble jo nesten småforelska av kommentaren til Roar:

Hei.
Merkenavnet «fristende lavkarbo» er nettopp hva det er; Merkevaren din. At du ikke bare skriver om kosthold, men andre hendelser og hverdagslige ting er for meg like «fristende» som lavkarbo. Altså, jeg abonnerer og følger din blogg pga mennesket bak merkenavnet ditt og den personen (Cecilie) er hva som gjør fristende lavkarbo til en blogg jeg identifiserer meg med. Selv om jeg er mann 😉 Skulle du endre et godt produkt som flere tusen nå har et forhold til ut over ren mat og kosthold, så er jeg ikke overbevist om at det er så hendiktsmessig. «Fristende lavkarbo» er for meg Cecilie og hele «pakka Cecilie» om du skjønner, og det hadde ikke jeg villet endret på var jeg deg 😉
Kanskje det som fenger også, at man forventer fristelser lagd på lavkarbovis, men når man begynner lese så får man så uendelig mye mer. DET er hva som gjør blogg/nettsted unikt og interessant!

Godt begrunnet og smigrende! Men neida, jeg forlater ikke mann og barn 😉

Tusen takk til alle for engasjement og flotte ord. Jeg er blessed. 

♥C – som lurer på om flere synes det norske ordet velsignet er mye mer pompøst enn det engelske ordet blessed?

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Dusørjegeren har bestemt seg…

 1. Nanne70 sier:

  Roar får sagt det 🙂 Og jeg er helt enig med ham!

 2. Helene sier:

  Jeg liker lavkarbo, men grunnen til at jeg fant fram til bloggen din igjen er at jeg nylig fant ut at jeg er gravid (en ikke planlagt attpåklatt…) og ville trøste meg med innlegget ditt om hvordan du opplevde å gå gjennom det samme…. 🙂 Så lavkarbo – og livet – er en fin kombinasjon….

 3. Camilla sier:

  Hei Cecilie!
  Jeg har fulgt deg med ujevne mellomrom. Nå er tiden inne for å gi et livstegn.
  Først må jeg si at jeg er helt enig med Roar!

  Jeg synes du skal beholde navnet ditt. Vi trenger deg nemlig akkurat som du er.
  Og tro meg, vi er flere i din båt. Som har promotert lavkarbo og paleo og som har fått en skikkelig smell servert av livet. Det første som raknet for min del etter smellen – var kostholdet. Jeg følte meg som en flopp. Her hadde jeg snakket om kostholdets fortreffelighet og så gikk jeg bort fra det selv, fordi det ble for komplisert jo mer kunnskap jeg fikk.

  Det var befriende når du gikk ut og fortalte om tingenes tilstand og din ærlige betrakning på alle endringene i ditt liv. For selv om du ikke gjør alt perfekt, så er du nettopp derfor til stor inspirasjon og oppskriftene dine ligger jo både her og i boken din.
  Fristende lavkarbo er jo så mye mer enn bare nye oppskrifter.

  Jeg håper du beholder navnet ditt og blogger om det som ligger i hjertet ditt, vi er flere som trenger din stemme og ærlighet. Du inspirerer akkurat som du er!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s