Et julegavetips til tenåringsvenninner

Noen tenåringer har lengre liste med venner de skal handle til enn jeg har bekjente. Det skal helst være noe som er fint og noe som er rimelig i tillegg. Jeg kom plutselig på at sminkemerket e.l.f (eyes lips face) har kommet til iherb. Jeg har jo tenåringsdatter, så det passer utmerket.

Iherb har absolutt ikke det samme utvalget som hjemmesiden til e.l.f, men de er faktisk rimeligere. Dette settet, for eksempel:

elflookKoster 60 norske kroner på hjemmesiden, og 30 norske kroner på iherb. Det veier lite også, så for 184 kroner får du 6 slike, og kan velge den rimeligste frakten.

Sett med tre neglelakker, koster 18 norske kroner på iherb, og 40 norske kroner på hjemmesiden. For eksempel disse fargene, det fins flere å velge blant:

elfnegl

 

Med dhl express (8 dollar i frakt), får du plass til 10 slike sett i handlekurven uten å overskride grensen på 200 dollar. For å kunne velge billigste frakt, må du holde deg til 9 sett.

Det her var bare eksempler. Produktene er ikke testet på dyr, ellers har jeg ikke satt meg inn i ingredienslisten. Jeg har prøvd både neglelakk, eyeliner og pudder tidligere, og synes det var gode produkter også. Iallfall mye for pengene!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

4 svar til Et julegavetips til tenåringsvenninner

  1. vaskeklut sier:

    Hmm, jeg synes produktene til e.l.f er grusomt dårlige jeg… Neglelakken f.eks, bruker evigheter på å tørke og når den først er tørr chipper den før man vinner å si aceton. Øyenskyggene og linere har elendig kvalitet, det eneste jeg er sånn delvis fornøyd med er leppestifter, selv om de inneholder mineralolje.

  2. LovelyLiller sier:

    jeg har også tipset om de øyenskygge settene. 🙂 Har ett par produkter av e.l.f selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s