God morgen♥

Vanligvis er jeg førstemann i huset til å våkne på fridager, selv med baby. I dag ble jeg imidlertid slått av en fetter og kusine som syntes det var på tide å stå opp klokka seks. Og da hadde de vært våkne i over en time, gitt.

Unødvendig å si at jeg er dypt nede i min andre kopp kaffe og at det snart er tomt for sjokolade. 86% – plutselig slo det meg at når jeg snakker om prosenter, så handler det om kakaoinnhold og ikke alkoholinnhold. Akk, voksenlivet…

Apropos sjokolade… Det er snart 145 000 som har lest innlegget jeg la ut her om dagen. Tilbakemeldingene har vært mange, responsen har vært overveldende, men ingen har hengt seg opp i at det var svært så opphengt jeg er i rødvin og sjokolade. Da jeg la ut innlegget, var det det jeg trodde jeg skulle få mest kommentarer på.

Torsdag kveld sendte jeg sms til min bror:

smsL

 

Jeg kan iallfall avsløre at lokalavisa tok kontakt, og i går kunne byens befolkning blant annet lese om hvor sliten jeg kan bli… Artikkelen ble fin, men jeg er jo ikke sliten i det hele tatt for tida, derimot litt mer boblende av kreativitet igjen. Dette medførte nød-sms til min kjære:

sms2E

 

Beklager, her måtte jeg kutte sms’en, jeg har tross alt tenåringsbarn. Jeg kan iallfall avsløre at jeg kjøpte inn sjokolade også, en jeg tenkte han ville ha, uten å se på innholdsfortegnelsen engang! Hverdagsgalskap 😉

Ps: takk for svar til sliten far. Dere er kloke! 

Ha en nydelig lørdag!

♥C

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s