Til babyen

Advarsel: innlegg for spesielt interesserte 🙂

Jeg tenkte jeg skulle vise noen produkter jeg har handlet til lillebror på iherb. Det er enormt mye å finne, dette er bare produkter jeg har brukt nå. Husk at du også får kjøpt rimelige, giftfrie leker, tåteflasker, kopper, skjeer osv for dere som har større barn enn mitt. Vaskemidler til å rengjøre leker, snacks, mat, bleier… Utvalget er enormt, men litt kronglete. Det viktigste er å huske at en nyfødt baby mest av alt trenger kjærlighet, nærhet, mat og tørre bleier 🙂

Jeg liker babyserien til Weleda svært godt. Det er ikke allverden man trenger til småtasser, men en salve, en badeolje og en massasjeolje er fint å ha. Her brukes massasjeoljen aller mest, lillebror får mye fotmassasje og magemassasje. Det fins flere oljer, men jeg bruker den som er til magen. Lukter fantastisk! Salven brukes bare ved behov, men en slik salve er greit å ha liggende også for større barn og nybakte mammaer.

Bildene er linket:

babysalve

 

babyoil

tummyoil

 

Produktene fås også kjøpt i helsekostforretninger her hjemme. På iherb koster de rundt 10 dollar stykket, jeg kjenner ikke prisen her.

I tillegg har jeg kjøpt noen små rangler til å henge opp, samt en bitering. Ja, den er i tidligste laget, men den var kjekk å fylle opp en kurv med – og kjekt å ha liggende når man trenger den.

Hvis dere ser her, ser dere litt forskjellige rangler. Vi har denne økologiske søtingen:

caterpillar

 

Og BPA-fri ring til å legge i kjøleskapet:

MUN-74066-3

 

Hvis du handler på iherb første gang, kan du bruke min kode CEC253. Da får du 5 dollar rabatt på første bestilling. Og man får mye for pengene på iherb! Husk å holde deg under 200 kroner, med dagens kurs er det litt under 34 dollar. Inntil 1,8 kilo koster 4 dollar i frakt. DHL leverer rimelig nå, fra 8 dollar. Da får du det levert på døra i løpet av 2-5 dager.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

7 svar til Til babyen

 1. PaleoSara sier:

  Weleda er fint! Mini har foreløpig kun fått litt olje på kroppen, hun bader kun i vann, vi bruker ikke såpe. Hva slags produkter anbefaler du til litt større bebiser, dvs drikkeflasker etc?

 2. Jeg tenkte å prøve disse i glass: http://www.iherb.com/Born-Free-Natural-Feeding-Glass-Bottle-Slow-Flow-5-oz/44179 Man får kjøpt ulike tupper, avhengig av alder på barnet og hva som skal drikkes, og ulike størrelser på flaskene og. Tuppene er av silikon, men lillebror har silikonsmokk også (tror jeg har fått med meg at ikke alle gir silikonsutter til baby). Ellers liker jeg merket iPlay godt, men har ikke sett på flaskene deres:)

 3. Henriette sier:

  Fint med Iherb-tips til baby! 🙂 Vi har bestilt Earth Mama Angel baby sin Bottom Balm (http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Bottom-Balm-2-fl-oz-60-ml/21245) og den er kjempegod, men brukar og kokosolje til samme formål. 🙂 Ellers ventar vi på ei rangle (http://www.iherb.com/iPlay-Inc-Cornstarch-Dumbbell-Rattle-Hot-Pink-Color/51707) no og håpar den fell i smak hos mini 😉

 4. Jeanette sier:

  jeg har brukt Born free flasker til begge guttene min,bare Gode erfaringer,kjøpte de først Pga at de var BPA frie-de var tidlig Ute Med det.:-)

 5. Marit sier:

  Takk for koden 🙂 Da har jeg bestilt min først iHerb-pakke. Jeg er veldig fornøyd med prisene på bokhveteknekkebrød og -pasta.. spent på hvordan de smaker 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s