Som man roper på bloggen får man svar

20131007-094935.jpg

Disse ble avlevert av min bror i går. Dere som har boka mi, har kanskje lest teksten om eplene fra min brors hage? Det er disse det handler om!

Jeg får epler og pærer hver høst, jeg altså, fordi jeg spør. Men jeg skulle ønske at flere var mer åpne og inviterende: Kom og få frukt hos oss! Jeg hadde gladelig plukket litt både her og der, jeg!

Jeg viser dere noen av kommentarene, så ser dere gode tips. Og Ellen; tuuuuusen takk!

20131007-100330.jpg

 

20131007-100340.jpg

Et tips til er lagt ut på facebooksiden til Matfusket (anbefaler alle å følge den siden på facebook!). De tipser om en side som heter Jag vill ha frukt! Det er en svensk side, hvor de som har frukt og de som ønsker seg frukt kan registrere seg. Smart!

Pst: beklager litt uredigerte bilder. Noen våknet mens mor blogget 🙂

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Som man roper på bloggen får man svar

  1. Så bra du fikk epler da:) Håper du har fått det du trenger ellers vet du at tilbudet er her:) tenker jeg lager mer eplemos.

  2. under opplæring sier:

    D er såååå kos at du er tilbake på bloggen! Like gøy hver gang å klikke seg inn og lese 🙂 epler ja….fikk også tak i noen syrlige gode epler fra lokalt tre her om dagen, men blei d lavkarbo kake å det?? Å neida, en super høykarbo langpanne eplekake! verdensbeste og enkleste oppskrift som hele familen fryder seg over…….Sukk….. har gått litt lei hele styret siste mnd kjenner jeg…..blitt mye brød (mest lavkarbobrød fra butikkene da) men mye annet som ikke går under lavkarbokosthold også…og snickers i helgene….. men d er nok endel privat på hjemmefronten som gjør at alt føles som et styr mtp mat,gjør d som er mest lettvint på en måteogså har jeg jo fått hjem Quest bar fra i herb. Hadde store forventninger til den men synes de er rare rett og slett….men du vett, d går ned d også når jeg sitter kaffekoppen!;-) svaaaaak…….. 😉 jeg har ikke noen allergier som jeg vet rømmen når jeg er slapp m lavkarbokostholdet så poffer magen virkelig opp åsså! Står rett ut som en tromme rett og slett, skikkelig oppblåst! Og d er jo så ubegahgelig :-/ :-/
    Hvordan er dittkosthold for tiden? Hva går d i om dagene? Du har jo hatt ditt og stri med og kan tenke meg at kanskje d har gått litt på bekostning av kosten?
    Hjelp som e jabber i vei når jeg først setter i gang!!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s