Dagene flyr… Eller hvordan spise en elefant

Tro det eller ei, i det siste har jeg hatt masse å blogge om. Men jeg får jo ikke satt meg ned med pc’en…

Eplekakeoppskrifter, tanker om kropp, planlegging av trening, linker og kommentarer til artikler… Foreløpig så finner jeg ikke helt tida til det. Når det er ok vær, så er første prioritet å gå tur på formiddagen. Og ettermiddagene ruller av seg selv, med jentenes lekser, aktiviteter og middag. Kvelden går med til lillebror, som foreløpig sovner i 22-23 tida. Og da er jeg kaputt, finito, ferdig selv.

En ting må jeg si: Nå tusler vi rundt dit vi skal, og forrige uke gikk jeg med gps-klokke. 4 mil gikk jeg forrige uke. Fra å ikke bevege seg en meter i svangerskapet, til å gå flere kilometer hver dag, er ikke så verst. Den ene dagen gikk jeg 1,5 mil. Jeg fullammer i tillegg, og lillebror har lagt på seg det DOBBELTE av gjennomsnittet. Tror du jeg gikk ned noen gram i vekt? (Ikke at jeg bryr meg liksom, jeg har gitt meg selv forbud mot å bry meg enda). Ikke et eneste gram. Et par centimeter ja, men ikke ETT gram.

Her går man fra null til hundre på kort tid, men som jeg sa til Einar: denne kroppen gir ikke ved dørene. Hans svært så oppmuntrende svar: Du vet hvordan du spiser en elefant?

elefant

Vet dere?

En bit av gangen.

Men jeg har 10 000 gram igjen tilbake til startvekt, så hvis vi skal ta dette gram for gram, kan det ta j..la lang tid og mye frustrasjon. Men ingen fare, jeg bryr meg ikke enda. 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til Dagene flyr… Eller hvordan spise en elefant

  1. Jane sier:

    Du er så sød og klog, Cecilie! Og det er dejligt at spore optimisme og glæde i dine indlæg igen. 🙂

  2. LovelyLiller sier:

    Alt til sin tid 😉

  3. Jeg ble for tynn da jeg fullammet og min bebiss la på seg så mye av folk lurte på om hun sugde livskraften ut av puppene mine, haha. Det var ikke noe morsomt det heller. Men som du sier, litt og litt. Plutselig føler man seg klar til å gjøre noe med det 🙂
    Du er sikkert fin akkurat som du er, og lillebror er kjempeheldig som får så god melk! Nyt denne tiden, den kommer jo aldri igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s