Litt ting og tang fra iherb;)

skinsaver

Kokosvann… Jeg er så tørst om dagen! Jeg drikker endel vann, men craver veldig på noe med litt smak i også. Minstejenta falt pladask for disse, og jeg har bestilt et lass. De er rimelige, men veier endel. Nå bestilte jeg 25 stykker, da må DHL-mannen, som forøvrig heter Mehmet og er veldig hyggelig, komme med de. Det koster ca 200 kroner. Ettersom jeg har litt penger tilgode på iherb, så betaler jeg kun frakt denne gangen. Kokosvann er ikke lavkarbo, men det er et naturlig produkt naturlig rikt på elektrolytter. Supert etter en treningsøkt eller en FØDSEL! Denne fra O.N.E er veldig god:

ONE-00138-0Mascara… jeg kjøpte den først til Sofia, men falt helt for den selv. Så vi har hver vår! Veldig svart og fin i fargen. Og jeg har prøvd MANGE dyre mascarer i mitt liv. Denne godsaken til under 10 dollar slår de alle – på mine vipper, vel og merke 😉

mascaraDisse blå godsakene falt i svært god jord hos husets to yngste, og jeg er blitt spurt om jeg vær så snill kan bestille flere poser. Definitivt et godt alternativ til potetgull fra butikken. Du finner de her. bluechipsDet er jo på tide med solkrem igjen – iallfall nesten (makan til kald «vår»)! Jeg har vært så fornøyd med solkremen fra Alba Botanica som minsta har hatt, så nå har jeg bestilt det til alle. Sofia er 13 år og farter mye selv, så hun får også egen solkrem. Til dere med små barn: Den til barn lukter SÅ GODT og er lett å smøre ut. Halve mengden sitter ikke igjen i håndflaten etterpå 😉 Her finner dere alle, de på bildene har jeg bestilt:

Til sist ble det en liten utskeielse… Disse så jeg bilde av på instagram, og let’s face it: Jeg er fysen om dagen, altså. Derfor er disse på vei hjem til meg (de er iallfall glutenfrie):

rawcookies I tillegg har jeg bestilt mulberry, gojiberry, sweet cacao nibs og raw cashews fra Navitas Natural. Jeg har underskudd på energi, og skal lage småbokser med energi som kan være med på stranda i sommer 😉

Og dere, det er jo fortsatt 5 dollar i rabatt første gang du bestiller på iherb, hvis du bruker min kode CEC253 – eller noen andre sin! Husk å holde deg under 1,8 kilo per pakke, da koster frakten bare 4 dollar!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

13 svar til Litt ting og tang fra iherb;)

 1. Stella sier:

  Solkrem trenger vi her i hus så fort inn på iherb og sjekke. Dessverre inneholder den octocrylene. Som kan gi allergi hos barn og kanskje hos voksne. I tillegg er det under mistanke for å forutrense vannmiljøet. Kanskje vært å ha i tankene? 🙂

  • Da lærte jeg noe nytt! Dette er tredje året jeg kjøper den til minstejenta, og vi har vært veldig fornøyde. Men det fins mange typer solkrem på iherb, og jeg vil jo tro det er noen uten dette stoffet i også?

 2. Blondie sier:

  Vi brukte denne under Floridas sol i fjor:
  http://www.iherb.com/Caribbean-Solutions-SolGuard-SPF-15-Natural-Skin-Care-6-oz/28045
  Den er mekanisk solkfaktor og ikke kjemisk, hvilket skal være litt sunnere. Men selvsagt også betydelig dyrere. Vi likte de iallefall godt, og den funka for hele familien. Det er slik at med mekanisk faktor vil man få litt hvitskjær i huden når man smører på, det er liksom poenget. Men dette var en av de bedre jeg har brukt og jeg kommer til å kjøpe den igjen når de bare får den inn. I mellomtiden har jeg kjøpt denne:
  http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-15-8-fl-oz-236-ml/44491

 3. under opplæring sier:

  Ja jeg trenger også solkrem men har lyst til og være helt sikker på at den er safe?? Så ,flott om du eller noen andre finner ut av det ;);) De kjeksa fikk jeg faktisk i posten på lørdag, helt ok når nøden melder seg, ikke noe wow opplevelse men jeg kommer garantert til å kose meg m de til kaffen når sjessen melder seg!! =) har du forresten tips om en god olje som jeg kan bruke rett etter dusj på kroppen? Både jeg og ungene trenger litt fukt på kroppene våre 😀

  Ps:så moro og høre fra deg igjen!

 4. MaritBE sier:

  Elsker iherb! hehe. Jeg ble skikkelig nysgjerrig på mascaraen jeg. Har du prøvd flere av de fra samme merke? Er de like gode, eller er denne den beste?

 5. Tine sier:

  Jeg har brukt produktene fra Alba ganske lenge nå – også solkremen. Veldig gode rene produkter. Solkremen har deilig lavendel lukt og den funker bra.

 6. HanneM sier:

  Hei!
  Satt og kikka i boka di og ble kjempeglad over å finne oppskrift på yoghurtis! Hadde så lyst på is idag, men var fri for fløte og må unngå sukker. Har brukt å skeie ut med vanlig is noen ganger, men er på litt streng diett der jeg må unngå bl.a. sukker. Lykkelige meg som har levd på lavkarbo i noen år og er i besittelse av mange oppskrifter når lysten på noe godt tar overhånd. 🙂

  Håper ellers det går bra med deg. Det høres koselig ut med ny baby på vei, selv om det var litt uventa. Har akkurat blitt tante igjen til en sånn «overraskelse», og det er koselig både for oss som ser henne av og til, men også foreldrene koser seg. Håper svangerskapet forløper greit og at alt er vel med dere.

 7. H sier:

  Hvordan spiser du når du er gravid? Hvor mange karber om dagen? Skulle gjerne sett hvordan en dag som gravid på lavkarbo ser ut..

 8. camilla sier:

  hei. Jeg ser at du har mye penger tilgode på iherb innimellom, hvordan gjør du dette? jeg handler også mye der, me for meg så blir det avslag på hver pakke, og det er ofte bare et par dollar. Samler du de opp på en måte`?

 9. Poltri sier:

  Hei. Har funnet frem boken din igjen etter et lite oppholde. Særlig jordbær sjappis gjorde inntrykk på oss. Mer av den 🙂

 10. Grethe sier:

  Håper alt er bra med deg! 🙂 Bakte det lyse brødet fra boka di i dag! Litt tørt, men nyyyydelig på smak! ❤ Gleder meg til å prøve det med reker og aioli! 🙂 Klem!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s