Bakekos

(I dag var jeg på bekkenbehandling igjen. Jeg er så glad for at jeg kom meg dit, vet dere hva: De to siste ukene har jeg kunnet ligge på venstre side når jeg sover. Det er 13,5 ÅR siden!)

Som vanlig blir jeg ganske kaputt etter behandling. Men i dag hadde jeg lovet Mira å bake. Hun har nemlig stadig tatt fram boka mi og bladd i den, og snakket om hva hun har lyst på. Det ble Miras blåbærtopper. Vi har ikke bakt sammen på flere måneder! Veldig rart, men sånn har det vært. Da er det ekstra koselig at Mira har savnet det og spør om det.

20130424-202157.jpg

20130424-202205.jpg

Og som vanlig- det ble sååå godt! Oppskriften er basert på finmalte mandler med skall, men nå lagde vi de med finmalte mandler uten skall. Oh Lord! Marsipanaktige med blåbærsyltetøy. Jeg er sånn cirka veldig fysen om dagen, og disse var helt perfekte nå! Jeg kan prøve å legge ut oppskriften etterhvert, disse er verdt å teste!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

6 svar til Bakekos

 1. Silje Camilla sier:

  Hei. Du skriver at du har vært til bekkenbehandling. Hva slags behandling er det, og hvor får man det…? Kan du hjelpe meg med litt info, gjerne kontakt meg på Mail så blir det litt mer privat

 2. Silje Camilla sier:

  Tusen takk:)

 3. kristine sier:

  Så herlig at behandlingen virker! 🙂
  Og de blåbærtoppene hørtes helt herlige ut! Sitter her og er fysen på noe selv, så kan hende det blir noe godt utover kvelden ^^
  Håper alt står bra til hos dere! 🙂

 4. Irene sier:

  http://www.comfort-u.no/. Hvis du ikkje allerde har denne puten så vil jeg på det absolutt varmeste anbefale den 🙂 har anbefalt den til maaange gravide venniner med bekkenløsning og søvnen blir noe helt annet med denne, kunne ikke klart meg uten. Prisen er litt drøy syns noen trur jeg betalte 2200kr ca, men verd hver en krone, kan selfølgelig brukes utenom svangerskap også. Google comfort u så kan du sikkert lese masse mer erfaringer:))) kooos deg resten av tiden med den lille gutten du bærer i magen:)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s