Takk:)

Takk for alle gratulasjoner, både her og på facebook. Tenk at det skulle bli så mange, enda jeg ikke har vært her på en stund!

Jeg har smilt godt av at dere er så positive alle sammen. For oss er det jo fortsatt slik at selv om vi vet det blir fint, så må vi også trekke pusten dypt av og til. Vi skal jo faktisk ha tenåringsbarn mens vi er i 30-årene, 40-årene OG 50-årene. Det slår pusten ut av en av og til, altså. Jeg ble egentlig litt overrasket over at ingen av dere kommenterte det 😉

Jeg trengte virkelig at dere gratulerte og jublet litt. Tusen takk, alle sammen. Ha en strålende dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

20 svar til Takk:)

 1. Heidi sier:

  Gratulerer fra down-under ogsaa, Cecilie! Det var veldig kjekt aa hoere grunnen til at du ikke hadde vaert aktiv paa bloggen 🙂
  Heidi

 2. Unni sier:

  Gratulerer så mye med liten spire.

 3. Den neste boka di kommer sikkert til å handle om barnemat – sunn, hjemmelaget babymat. 😀

 4. Anita sier:

  Håper du vil skrive litt om lavkarbo og graviditet når du er tilbake igjen,ser veldig frem til at du er tilbake på bloggen din.

 5. Anne-Kariin sier:

  Gratulera så mye, ikke så merkelig at du har følgt deg litt trett da, he, he 🙂

 6. seri sier:

  Dette var jo helt fantastisk gøy å høre. har akkurat funnet ut at det er en liten lk baby inni meg også..hadde vært utrolig gøy å høre om dine erfaringer med matveien nå. Jeg selv vil bare ha knekke brød og druer (kvalm dagen igjennom og det hjelper å spise sprøtt) så får se hvordan dette går.

 7. Sanne sier:

  Jeg har et spørsmål til deg jeg har lurt på lenge. Når man spiser LCHF, så sies det at vektnedgangen kan stoppe hvis man spiser mye karbohydrater en gang (eks en dessert osv). Men hvor lenge stopper vektnedgangen? Er det kunn den dagen, eller tar det noen dager før du begynner å gå ned igjen? Etc om du må vente helt til kroppen går i ketose igjen (2-3 dager for min del) Hadde satt uendelig stor pris på om du kunne svart på dette! Du er en stor inspirasjon for meg, og du og bloggen din har hjulpet meg til å endre livsstilen min!

  • Hei du:) Beklager så sent svar. Min erfaring er at det (dessverre) er veldig individuelt. Dermed må du bli kjent med din kropp, og lære deg hva som fungerer for akkurat deg 😉 Og du, tusen, tusen takk for koselige ord!! KLem 🙂

 8. Mia sier:

  Hei Cecile! Gratulerer så mye med bebis! Wow, det var väl en överaskning som heter duga!
  Och för att spä på lyckan så har jag givit dig en blog award 🙂 Det svämmar över med love bombing på den svenska bloghimlen och jag vill så gärna uppmärksamma din blogg: ) Dina recept på vanlig norsk mat som jag kan hämta inspiration från är guld värd när mannen min har hjemlengsel 🙂 Dessutom så vill jag tacka dig för att du fick ut mig i spåret igen. Jag springer flera ggr i veckan, även om jag inte tror jag kommer ge mig på en halvmara i det närmaste 🙂 Men man vet aldrig…
  Tusen takk för en fantastisk blogg!

  Läs mer om reglerna här:
  http://aswedishsmorgasbord.com/2013/03/blow-award.html

 9. En mor sier:

  Gratulerer så mye. Fikk selv en liten attpåklatt for noen måneder siden. Jeg er over 40 år. Det er fantastisk. Hadde jeg vist hvor flott baby som kom hadde jeg ikke engstet meg så mye i svangerskapet:)

 10. Kristine sier:

  Gratulerer med familieforøkelse!!! Vi fikk også en overraskende attpåklatt da jeg var 38 år og de to andre barna 6 og 8 år. Jeg kom meg først på ultralyd i uke 24!! fordi jeg ikke skjønte jeg var gravid før det hadde gått ganske lang tid. Jeg gikk jo på p-piller:) Jeg hadde kuttet ut sukker og gjort noen forbedringer på kostholdsfronten ca et halvt år i forveien, og ernæringsterapeuten min mente kroppen min hadde blitt så glad av dette at den bare «måtte» bli fruktbar enda en gang. Vel, vi var også forskrekket i starten, og måtte forkaste en del av tankene om hvordan livet ville bli fremover. Men vet du, idag er han familiens desidert største solstråle! Alle er storfornøyd! Ønsker deg det aller beste fremover! Stor klem til deg!

 11. under opplæring sier:

  Du, nå har jeg laget dine choclate chip cookies fra boka og de blei sååååååå gode!! Yey! De blei ikke så sprø som hadde ønsket men….og nå er de kalde nok…..skjønner ikke d men…. shit au…var åååå gode på smak uansett! Måtte bare takke deg! Også laget på et øyeblikk også, sånn liker jeg!!!;)))))

 12. under opplæring sier:

  Heihei!
  Jeg vet ikke om du er innom bloggen din og myser lenger, men just inn case….jeg skal lage den sysykt gode ostekake din fra boken din til min datters 6 års dag til lørdag. ;)))):D men jeg husker da jeg laget den sist at jeg skulle ønske den var litt fastere i ostefyllet, om du skjønner?? Tror du jeg kunne brukt noe gelantinpulver i osterøra?? Har alltid brukt gelantin plater når det trengs…men kan man bare drysser litt gelantilpulser i tro?? Den er åsså så utrolig god den kaka og ingen kan merke den er lavkarbo ;)))) sleit litt med å få delt bunnen…men m varm kniv så gikk d greit 😉 men kanskje greit og slenge oppi en ss Cocosa også så den blir litt mer soft ?
  Håper d går bra meg deg??! Er stadig innom og kollar leget her!! ;:);):D

 13. Lykke til med familieforøkelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s