Tips til energi-booster

I perioder når jeg har vært veldig sliten eller hanglete, har jeg brukt spirulina. I helgen var jeg totalt slakt, og har hatt under 0 i energi. Det er tungt! Samtidig har jeg ikke orket spirulina, etter å ha luktet på en dårlig boks. True story.

Valget falt i stedet på et sammensatt Greens produkt jeg fant hos Myrevolution i høst. Produktet heter pHion Green superfood.

phion_green_superfood_-_powder_1

Jeg tok det en periode før jul, og startet på mandag igjen. Jeg synes det hjelper (og jeg har akkurat trent for andre gang denne uka= anekdotisk bevis ;)). Jeg klipper litt info fra Myrevolution:

pHion Green Superfood inneholder:

– Organisk Hvetegress, Organisk Bygg-gress, Organisk Havre-gress og Organisk Alfalfa

– Pulver fra Broccoli, Gulrot, Agurk, Blomkål, Grønnkål, Spinat, Tomat, Rosenkål, Asparges, Grønn Paprika, Turnips, Lo Han Guo og Spirulina

– I tillegg: Amarant-spirer, broccoli-spirer, Fenugreek-spirer, Grønnkål-spirer og Quinoa-spirer

Produktet er sertifisert økologisk. Det reklamerer også for å hjelpe til å gjenopprette syre/base-balansen. Les mer her.Det aller viktigste for meg er likevel at det gir litt ekstra energi når jeg trenger det, og det trenger jeg akkurat nå!

 

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Superfood, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

12 svar til Tips til energi-booster

 1. under opplæring sier:

  sikkert ikke dumt å ta det asså!men nå har jeg jeg en energibooster i frysen i form av bounty!!:D hoho…. lurte på å ta en ts av yacon sirup i sjokoladen som jeg skal trekke bountyen med når den har stivnet…? hadde d vert godt tro???er første gang jeg evnt bruker yacon sirup….kjøpte d på helsekost…økologisk…men blei rimelig skuffet når jeg åpnet lokket og luktet på d…..luktet som en blanding av malt og…..svisker eller noe ala det!!??skal d være sånn asså???hadde lilsom ventet meg en blanding av karamell kaffi sjokolade lukt jeg! :()

  • Hei, snupp 🙂 Jeg har veldig variert erfaring med yaconsirup, og bruker kun en jeg kjøper på iherb. Den på liten krukke jeg har prøvd, smakte forferdelig i forhold (og den fra gojiking kastet jeg, så ille var den): Det er store forskjeller!

 2. Irene sier:

  Takk for tips akuratt hva jeg trenger, må da funke fint for xtra energi før trening også:))) finnes detbkun på nett eller i butikk også.

 3. Yvonne sier:

  Hei, lurer på om du tar kapsler eller pulver? Er forøvrig en ivrig følger av siden din.

 4. Line sier:

  Har tilgode å kjenne noen som helst effekt av supermat. Har prøvd spirulina, hvetegress og purely greens, men selv hvor mye jeg prøver kjenner jeg ingenting, hehe 🙂 Men kanskje denne.. hadde vært fint å ha et produkt som gir deg en ekstra piff når du trenger det 🙂 Hvor lenge har du tatt det? Merker du noe effekt med en gang?

 5. LInda sier:

  Hei…
  Synes du har en fin og inspirerende blogg.
  Lang historie kort. La om til LcHf, 2år siden. Har vært veldig mye syk etter dette. Residiverende forkjølelser.
  Er nå i tenkeboksen om det skyldes kostholdet mitt. Mye fete melkeprod= slimprod=forkjølelser.
  Ser at du også er en del syk, slapp og u/energi.(eller tar jeg feil?) Har du tenkt at kanskje LcHF kan være feil for deg. Har lest endel om blodtype dietten og denslags og da passer ikke LcHf for de med Blodt A. Lyst til å dele noen tanker rundt dette?

 6. – Hvis hver eneste nyfødt blir ammet innen den første timen av livet, kan mange tusen barn reddes hvert eneste år. Den første råmelken sørger for at immunforsvaret sparkes i gang og barnet har tre ganger så stor sjanse for å overleve og vokse opp. Dessverre er det slik at selv om kunnskapen om amming og alle fordelene ved dette er høy i land som Norge, blir det gjort alt for lite for å legge til rette for amming i mellom- og lavinntektsland, sier generalsekretær i Redd Barna, Tove R. Wang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s