God morgen:)

Når jeg blir stor, ønsker jeg meg evnen til å sove lenge i helgene. I dag sov jeg til åtte, og det er nesten rekord. Men ungene er jo ikke våkne, så det er jo bare tull å våkne så tidlig av seg selv?

Jaja, våken er jeg iallfall, og kaffen er klar. God morgen! Denne uka har gått med til å være mamma. Jeg kan ikke skrive noe mer om det ettersom bloggen ikke er anonym (kanskje jeg skulle opprettet en anonym blogg og rast fra meg litt?), men et tips kan jeg gi: se hvem barna deres er på godt og vondt. Ikke velg å stå apatisk på sidelinjen mens barnet skyter fart fra barn til tenåring.

Til uka begynner jeg forresten på jobb igjen, tilbake til hele gjengen min med tenåringer. Jeg gleder meg veldig, veldig, veldig! Samtidig er jeg litt spent. De siste ukene har jeg hatt det stille og rolig. På dagene har jeg ikke hatt på noe lyd, og har gått tur stort sett hver formiddag. Det å være i skogen har betydd mye. I skogen er det deilig lydfritt!

Jeg har altså raskt fått press i hodet etter hjernerystelsen. Så lenge alt er stille, går det bra. Derfor går det bra å skrive (jeg må heller ikke konsentrere meg eller følge med på skjermen når jeg blogger, så det har gått fint). Tv er lyd, å gå tur med ungene er lyd, å kjøre bil blir for mye å følge med på… Men den siste uka er det endel bedre, selv om jeg har hatt tre dager med mye press i hodet. Det som hjelper da, er ut og gå. Alene, i skogen. Jeg starter 50% uka som kommer, så jeg får fortsatt mulighet til å lufte hodet i skogen på dagtid. Kryss fingre for at det går fint å jobbe igjen!

Ellers skal dere få en oppskrift av meg i dag. Hva vil dere ha: sursøte energikuler (snop) eller brownie?

Ha en flott lørdag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

7 svar til God morgen:)

 1. Siri sier:

  God morgen! Helt klart Brownies.Det er jo noe av det beste som finnes;) Håper det går bra med Sofia, ikke lett å være tenåringsmamma. Det har jeg erfart mange ganger alt. Som du sier er det nesten viktigere å være involvert nå. God klem fra meg ❤

 2. Kari sier:

  Mmm…ja brownies er godt! Takk:-)
  Godt å se du er bedre! ♥

 3. oda sier:

  God morgen Cecilie! Ønsker deg en fin lørdag 🙂 Jeg stemmer for deilig brownies da dette er min favorittkake 🙂 Tommel opp for all inspirasjonen du gir meg!
  Hilsen fast leser

 4. Birgitte sier:

  Kjære kloke, fine Cecilie.
  God morgen, godt å høre fra deg igjen. Selv om du ikke kan fortelle så mye, så gir de ordene du skriver gjenklang i mitt mammahjerte. Viktige ord. Lykke til med hodet og jobb. Pass på at du ikke presser deg for tidlig. Etter et par stygge hjernerystelselsestilfeller i omgangskretsen det siste året, har jeg fått innsikt i hvor lang tid det kan ta å bli restituert.

 5. idamholm sier:

  Jeg tror jeg satte mamma og pappa skikkelig på prøve som tenåring (spesielt som fjortiss, jeg har jo bare nettopp sluttet å være tenåring ;-)). Håper alt går greit med dere og Sofia, og at det går fint å være tilbake på jobb. Hjernerystelse er ikke noe å spøke med! Jeg er forresten nesten helt bra (det er grenser for hvor hardt jeg kunne slå hodet i en hylle), men kjenner meg igjen fra da jeg fikk en basketball i hodet (de er fryktelig harde!).

  Jeg ønsker meg brownies som alle andre her, men søtsure energikuler høres godt ut også! Det er vel ikke granateplepulver i dem eller noe sånt? 😀

 6. siv sier:

  Stiller meg i rekken av ønsker om oppskrift på brownies.
  Det å være tenåringsmamma kan være en prøvelse innimellom. Men heldigvis går det i bølger og daler.Det gjelder å nyte de gode dagene ekstra godt 🙂

 7. Signe B sier:

  Brownies er jo altid godt 🙂 men synes nu også de der sursød kugler lyder godt, dem kunne jeg da godt tænke mig en opskrift på.

  Kan vi ikke få begge :0D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s