Hudpleietips

Det er mitt inntrykk at mange etter en stund med nytt, renere kosthold også får lyst til å bytte ut hudpleieproduktene sine – til rene produkter. Og ettersom det nærmer seg jul, må jeg bare tipse om produktene jeg har brukt siden august.

Jeg har bestilt litt diverse fra iherb tidligere, men med unntak av jojobaolje og en ansiktsskrubb fra Kiss my face, har jeg ikke truffet blink. Det har jeg imidlertid gjort med den islandske serien Soley.

På Sunkost sine sider står det følgende om serien: Hele serien er 100% naturlig, sikker og miljøvennlig. Dette betyr selvsagt at den er helt fri for parabener, konserveringsmidler, kunstige farge eller duftstoffer, ftalater, mineraloljer, PABA, petrolium eller noen annen form for ingredienser som er skadelige for mennesket eller naturen.

De fleste produktene er også økologiske.

Jeg har sensibel, litt tørr hud. Jeg har i tillegg lett for å skippe rens og stell, og trenger en serie som kan hamle opp med meg. I denne serien har jeg ansiktsskrubb, helende ansiktskrem og renseskum.

Jeg skulle gjerne klart å forklare dere lukten, det er den jeg falt for først. Det lukter så rent og naturlig – som en blanding av spaavdelingen på Farris bad og duftopplevelsen ved å legge seg ned i høstlyngen og bare være. I tillegg gjør de ansiktshuden min myk og fuktig – det er viktig for meg som a) har tørr hud og b) begynner å bli voksen. Forøvrig  passer produktene til alle slags hudtyper.

Produktene er forresten svært drøye i bruk. Den lille krukka med helende krem inneholder 30 ml, og jeg har masse igjen. Når min ikke fullt så natulige hverdagskrem for ansiktet blir brukt opp, skal jeg spandere på meg en i denne serien.

Jeg må nesten vise bilder:

Bildene er hentet fra sunkost.no, som også selger produktene. Jeg kjøpte mine produkter der, og er virkelig så fornøyd!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

17 svar til Hudpleietips

 1. Ida sier:

  Takk for tips! Er en sucker for rent og enkelt design som dette, og ikke minst økologiske/naturlige produkter, da 😉

 2. Takk for tipset. Har selv fått litt ønske om å bruke renere produkter!

 3. Lene Asker sier:

  Om den lukter som Spa-avdelingen på Farris Bad, tar jeg den 🙂 Jeg elsker det stedet.
  Var der en tur i dag for massasje, og er sikker på at jeg hadde blitt et bedre menneske om jeg hadde jobbet i de omgivelsene..

 4. camilla sier:

  Har brukt den serien selv fra i sommer, og har aldri vært så fornøyd med hudpleie produkter tidligere. Ansiktskremen er virkelig god.

 5. Agathe sier:

  Hvis du skal bli enda reinere —> Bruk kokosolje. 🙂 En skulle tro det ble noe kliss, men det trengs relativt lite, og det gir fukt, samt en mattende effekt. Kan også brukes på leppene, såre brystvorter, etc…

 6. Krissy sier:

  Hei, dette tipset trengte jeg virkelig! Har også slitt med å finne akkurat det rette for meg. Regner med at det passer for 40 åringer også:) Det skal passe i pris også. Skal spandere på meg fuktighetskremen i dag. Leser bloggen din ofte, veldig fine ting du skriver. Håper på noen fine julesnop ideer snart! God bedring med hodet!

  • Det tror jeg nok! Jeg hørte i dag om flere som hadde testet den serien, og som var storfornøyde. Jeg føler at jeg har funnet det som passer meg, virkelig. Og du – tusen, tusen takk! Ha en fin helg!

 7. Gunhild sier:

  Hei! Så flott omtale! Er gull verdt med egne brukererfaringer. Har også veldig god erfaring med de produktene jeg har prøvd. Og lukta, den minner meg om barndommen- oppvokst i skogen som jeg er 😉 Nå har vi tatt inn en del av Soley sortimentet her i Sunkostbutikken i Horten, håper det er greit jeg nevner det 🙂 Mvh Gunhild.

 8. Caroline sier:

  Soley produktene er intet annet enn fantastiske 🙂 Og den helende kremen kan jo brukes på alt fra skrubbsår til såre barnerumper 😉 Men har du prøvd den rene ansiktskremen? Jeg ble helt frelst! De beste naturlige produktene jeg har testet, og jeg må også signere i fht lukten. Det lukter veldig rent og litt natur 🙂

 9. Sunkost Bodø sier:

  PÅ Sunkost i Bodø har vi hele serien. Det er en fantastisk serie:)

 10. PaleoSara sier:

  Soley er superbra! Og så himla drøye i bruk 🙂 Jeg kjøpte min ansiktskrem i mai, og enda er det litt igjen i den – og jeg har brukt den morgen og kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s