God morgen! Om vinnere, juice og frappe:)

God morgen! Håper dere har en nydelig lørdagsmorgen, fine lesere! Jeg begynner å falle på plass igjen etter hjernerystelse. Jeg blir fort sliten i hodet, men har ikke vondt lenger. Det betyr at jeg snart kan jobbe og trene igjen – det skal bli godt!

Jeg har kåret vinnere av de kule wristcounters! Det rosa armbåndet går til Siv, det sorte går til Anniken 🙂 Anniken hadde jo til og med bestilt seg et par sko, så hun ønsket seg et matchende armbånd. Gratulerer så mye! Kan dere sende meg fullt navn og adresse til cbratli@yahoo.no?

Ellers juices det opp og i mente her i gården. Jeg har satt fram en stor bolle med grønnsaker og frukt,  og jentene får velge det de har lyst på. Mine juicer består mest av grønnsaker, og de blir ganske så gusjegrønne. I tillegg har jeg hatt opp i det proteinrike hemppulveret fra Navitas Natural. Mira har juicet ananas og gulrot, jeg har juicet spinat, gulrot, appelsin, agurk og ingefær:

Sofia skal spille håndballkamp, og lader opp med frukt og grønt, samt første forsøk på sukkerfri frappe. Den falt mest i smak for mor. Sofias juice bestod av brokkoli, appelsin, ananas, eple, gulrot og agurk. Veldig godt!

Frappen er laget av knust is, enkel espresso, steviapulver, kokosblomstnektar og rått kakaopulver, samt litt (laktosefri) fløte. Jeg, som ikke liker søt kaffe, synes den var kjempegod! Sofia savnet derimot iskrem i – for slik lager de den på kafe. Grmf!

Ha en flott dag, alle sammen! Uansett vær 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

3 svar til God morgen! Om vinnere, juice og frappe:)

 1. Ida sier:

  Hva med den tykke massen fra kokosmelkboksen pluss ekstra søtning? Det funker til så mangt, i hvert fall hvis man er ute etter at resultatet skal bli litt tykt og kremete.

  Kjenner at jeg savner juice nå! Melon er også veldig godt i (fungerer litt som eple), spesielt piel de sapo. Det har jeg for meg er ok i små mengder på lavkarbo?

 2. Lissi sier:

  Nam..Frappe!! 🙂

 3. Guro Eriksen sier:

  Mmm! Den så jo bare ekstremt knall god ut!! Nesten litt sånn «kakao-med-krem-akti» 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s