Nye løpesko, treningsarmbånd og vitaminer!

Hurra! I går fikk jeg pakke i posten fra Barefootshoes 🙂 Jeg trengte nemlig nye løpesko for å løpe innendørs på mølle. Barefootshoes anbefalte de samme nedgjørmete skoene som jeg løper med ute, nemlig Inov8 f-lite 195. Denne gangen i ny farge:

Dette er en barfotløpesko, med en tynn udempet såle. Jeg vet ikke hvordan jeg kan få forklart hvor fornøyd jeg er med de. Etter litt forsiktig tilvenning har jeg ikke brukt andre løpesko. Jeg har ikke hatt noe vondt i leggene (som stadig kranglet litt etter beinhinnebetennelse i fjor). Jeg har heller ikke kjent noe vondter i korsryggen. Jeg har sagt det før, og mener det helt oppriktig – føttene mine blir helt lykkelige av de.

Jeg bestilte et par til Einar også. Han var på foredrag om barfotløping forrige uke, og er endelig interessert. Han fikk et par i en skikkelig knallfarge, slik at de skal tiltrekke seg oppmerksomhet, tenkte jeg 😉

Eldstejenta ønsker seg et par nå også, og hun skal få det etterhvert. Hun har, som meg (dvs som jeg hadde), et veldig rullende løpesteg, og har lett for å vrikke foten. Jeg har ikke vrikket foten i disse skoene en eneste gang, selv når jeg har satt foten rett på en rot og sklidd. Det har mye med den flate sålen å gjøre, men også den mykere måten foten lander på.

Koden fristendelavkarbo gir 10% avslag i nettbutikken til Barefootshoes. Du finner treningstøy, bøker, vitaminer, ulike løpesko (også veganske og Vibram fivefingers), wristcounters med mer. Ta også en titt på sweetdeals!

I pakken lå det også et par overraskelser:

Noen har visst lest bloggen min 🙂 Omega3 og d-vitamin fra Pure Pharma, som jeg skrev om i helgen! Jeg er så takknemlig.

Og til sist; ny generasjon treningsarmbånd! Disse kalles wristcounter, og kan brukes til å holde telling på antall runder/ treningsøkter og så videre. De er supre til intervalløkter – det er faktisk ganske lett å komme ut av telling. Wristcounter symboliserer aktive mennesker som er i mot doping. Les mer på hjemmesiden til Wristcounter, eller klikk på bildet under.

Jeg har tatt det turkise til meg selv. Har du lyst på et? Jeg deler ut to i konkurranse senere i kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Løping, Trening. Bokmerk permalenken.

6 svar til Nye løpesko, treningsarmbånd og vitaminer!

 1. idamholm sier:

  Barfotsko høres veldig spennende ut. Så forresten han som har skrevet boken Born to Run på Skavlan i forrige uke (?), og syns det var veldig interessant det han fortalte. Jeg har aldri tenkt på at det finnes en annen måte å løpe på enn det vi gjør. Tror også jeg kanskje kan prøve meg på den øvelsen han viste, type kneløft. Det så ikke så slitsom ut, så hvem vet, kanskje jeg har blitt DEN superløperen når jeg endelig kan løpe igjen? 😉

 2. Amalie sier:

  Hadde vært midt i blinken å vinne dette. Jeg skal sjekke ut barfotsko også. Tusen takk for tips.

 3. Liv sier:

  barfotsko skal testes. Har innbillt meg at masse demping var tingen. Og treningsarmbånd hadde vært toppers! Har boken din, så jeg har prøvd maaange av dine oppskrifter. Takk for inspirasjon!!

 4. Lissi sier:

  Yes, please 🙂

  Jeg ønsker meg også de skoa..Har lyst på de blå som du har kjøpt til Einar faktisk.. Men jeg løper jo ikke så mye, men tenkte å bruke de til styrketrening 😉 Får sette de opp på ønskelista til jul 🙂 Eller titte etter de når jeg er i London i desember kanskje??

 5. Siri sier:

  Hei:-)
  Det armbåndet kan jo brukes til mye. Ikke bare trening. Skulle gjerne hatt det til observasjoner på jobb feks. Hvordan er det å løpe med barefoot sko om vinteren? Håper du føler deg bedre!
  Klem fra meg ❤

 6. Konkurransen kommer i et eget innlegg, altså 🙂 Ida: du blir helt sikkert en superløper 🙂 Siri: Jeg har ikke prøvd enda 🙂 Er litt bedre, men ikke helt bra. God klem til deg og ❤ Og dere; de passer selvfølgelig til styrketrening også, og brukes mye til det – ettersom de ikke er dempete 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s