Lykke!

Lanseringsfest var jo en herlig ny opplevelse! Det burde man gjøre mye oftere 😉 Einar, Rebekka, Frank og jeg (ektemann, stylist, fotograf), reiste inn rett etter jobb, og det var virkelig god stemning i bilen. Bare det var helt nydelig, en liten vennegjeng som gledet seg til noe!

Vel inne på Hilton hotell gikk det slag i slag. Jeg tror jeg liker å mingle. Flere journalister var tilstede, fra Stella, Mat og Helse, Dagsavisen, Nrk, frilansere. Vi får håpe det skrives litt om det. Tips meg etterhvert som dere ser noe, da!

Det var også bloggere tilstede. Khi og Hanne og Kari. Så hyggelig! Det sistnevnte radarparet har også startet nettbutikk. Ta en titt! Jonas (link til blogg om trening og lavkarbo) og Louise fra MF gruppen var også tilstede med et par studenter. I dag er et kull nye kostrådgivere ferdig utdannet. Jonas skal utgi bok om trening til våren, den gleder jeg meg til. Og de skrøt masse av boken min♥

Forlaget kunne fortelle at det er solgt cirka 2500 bøker allerede (på to uker ute i butikk). Det er faktisk et svimlende høyt tall. Mange, mange bøker utgis i et første opplag på cirka 3000. Forøvrig blir det signering på Oslo City 18. desember og i Drammen blir det muligens en signering 3. desember. Jeg skal holde dere oppdatert. Nok prat – her er bilder fra i går:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

33 svar til Lykke!

 1. Lisbeth sier:

  Fikk boken i posten her om dagen, og det var LYKKE!
  Jeg er «kokebokelsker» , men har aldri sett en vakrere kokebok!!
  Du og dine hjelpere må være så stolte over det dere har fått til.

  -Lisbeth

 2. Mette E sier:

  Har fulgt bloggen din noen måneder, og det er veldig moro å se at du lykkes! Det krever mot å realisere sine drømmer, der er du en flott kilde til inspirasjon.

 3. Lissi sier:

  Høres ut som en bra kveld 🙂

  Ha en flott fredag 🙂

 4. Kari sier:

  Har endelig fått prøvd noe fra boka, og det ble muffins med sjokoladebit. Ungene elska de!
  Forresten, digger de knæsje skoa dine!! 😀

 5. Så bra å høre! Nydelig kjole hadde du på deg og 🙂

 6. Khi/Ingunn sier:

  Takk for i går! Hyggelig å møte deg. 🙂

 7. Catrine sier:

  Jeg skal bake fra boka i dag. Problemet er bare at jeg ikke klarer å velge HVA jeg skal bake til dessert til i morgen. Men tror det blir ostekake med gele-lokk. Og makroner. Og kanskje chocolate chip cookies…. Men jeg har jo ikke tid til alt 😀 Men boka er nydelig i alle fall og tittelen veldig treffende, dette er utrolig fristende!

 8. Frank Fotograf sier:

  Takk for en strålende aften! Det var veldig fint å ha hele teamet samlet på ett sted, med glade mennesker, deilige smaksprøver, bobler og en superflott bok!! Jeg er stolt av oss 🙂

 9. Det er veldig gøy å følge deg og takk for at deler din Lykke med oss. Har bestilt 12 bøker – noen julegaver, noen skal selges videre og en til meg… Gleder meg til å se og høre deg til helgen!

 10. Khi/Ingunn sier:

  Menneh.. nå som du har gitt oss utskeielsene.. Er det lov å håpe at neste bok er hverdagsmaten? 0:-) Middager, middagstilbehør og matpakker til store og små? 😀

 11. -m- sier:

  Åhhh, jeg bare visste at du kom til å kose deg glugg i hjel! Kjempeartig og gleder meg stort på dine vegne. Du ser forresten «stunning» ut på bildene!

  Flott bilder, selvom jeg har spist konfekt med pekannøtter/havsalt både til frokost og lunsj i dag…fikk jeg veldig lyst på muffins når jeg så bildet du la ut… Hvor skal dette ende, glad det bare er noe timer til helg og kos.
  Ønsker deg lykke til i helga, er så misunnelig på alle dere som skal på seminar men jeg får det rett og slett ikke til å klaffe med resten av hverdagen:(
  Satser på at du deler en god oppdatering, bilder og gjerne litt sladder og vås fra helga:)

 12. Elin I. sier:

  18. desember i Oslo? Off! Akkurat når jeg er på flyet hjem det…
  Likevel: Lykke til, du er kjempeflink! 🙂

 13. Takk for flott bok og hyggelig omtale! Vi gleder oss til å prøve ut oppskriftene. 🙂 Lenken til bloggen vår virket ikke på siden din. Rett adresse er: http://lavkarbohverdag.com/
  Kari & Hanne

 14. camilla sier:

  Jegg fikk boken i går, og den var virkelig bra. Prøvde peanøttcookies i går, og de var kjempegode, og nå står peanøttkonfekt og bounty i kjøleskapet. Er imponert over hva du har fått til.

 15. Hærlig. skikkelig buisnisswoman du nå! 😀 mingling og greier 😉

 16. cecilie sier:

  Tusen takk for en helt fantastisk kokebok !! Denne gav mye motivasjon spesielt i en tid som jeg hadde falt litt ut av lavkarbo ! Tusen takk 🙂

 17. Tilbaketråkk: Lanseringsfest for kokeboka “Fristende lavkarbo” « Drømmeveversken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s